Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U21 перемагає азовців з великим рахунком (ФОТО)
20:02
"Минай" U21 перемагає азовців з великим рахунком (ФОТО)
Наша команда U-21 після прикрої поразки у Львові зуміла повністю реабілітуватися.

І здобули в грі з однолітками з «Маріуполя» розгромну перемогу – 4:0. І це при тому, що ще не забили 11-метровий пенальті.

Наші хлопці засвоїли гіркий урок з останнього виїзду і довели всій футбольній Україні чого варті.

Перший тайм, особливо другу його половину, «минайці» провели дуже вдало. Постійний пресинг, вміла гра на підборах та сковування суперника в центрі поля дозволило нам створювати моменти.

На 32-ій хвилині ми заробили пенальті, але його не реалізували. Удар капітана Олексія Шпака парирував голкіпер «Маріуполя». Але у наступному моменті таки святкували взяття воріт – після розіграшу кутового головою влучно пробив захисник Сягровський – 1:0.

Проте Шпак зумів виправитися ще у першому таймі. На 44-ій хвилині з оборони ми виходимо через класний лонгбол, після якого Олексій вривається у вільну зону з правого флангу і першим же дотиком переправляє м’яча у дальній верхній кут. Ефектний та класний гол - 2:0.

У другому таймі наша команда, звісно, зосередилася більше на обороні. Адже азовці не були налаштовані на поразку. Проте «минайці» і далі не підпускали гостей до своєї третини поля і всі їх комбіновані атаки завершувалися ще на підступах до штрафної. Загрожували гості в основному зі стандартів і доволі суттєво. Проте наша команда вистояла.

А наприкінці ще й дотиснула суперника – в останні 20 хвилин все частіше у воріт «Маріуполя» виникали наші атаки. І це призвело до пенальті на 84-ій хвилині. Його реалізував Навроцький – 3:0. Ще через дві хвилини остаточно ми добили суперника – 4:0, голом відмітився Федоров.

Це перша перемога «минайців» на рідному стадіоні. І друга в чемпіонаті. Вітаємо нашу команду!

Наступна гра «Минай» U-21 відбудеться 24 жовтня у Ковалівці з місцевим «Колосом». А завтра, о 11.00 «Минай» U-19 зіграє зі своїми однолітками з «Маріуполя».

 
«Минай» U-21 – «Маріуполь» U-21 4:0

Голи: Сягровський, 33, Шпак, 44, Навроцький, 84 (пен.), Федоров, 88.

«Минай» U-21: Кашка, Петро Луців, Сягровський, Ромашев, Шевченко, Василь Луців, Кашперук, Федоров, Гуменяк, Шпак, Гукасян (Навроцький)

«Маріуполь» U-21:  Кравцов, Співак, Мамросенко, Шушко, Царюк, Тищенко, Вискребенцев, Плакса, Байдал, Козицький, Кожевніков

На 32-ій хвилині Шпак не реалізував пенальті (воротар).

Інформаційний департамент ФК «Минай»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 517 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: