Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" U-17 перемагає з камбеком і розгромом (ФОТО)
18:43
"Минай" U-17 перемагає з камбеком і розгромом (ФОТО)
Ужгородські юніори здолали лідера групи і продовжують боротьбу за вихід у плей-оф

Вкрай результативною вийшла зустріч Локомотива та юніорів Минаю. Вже на старті зустрічі Кроликов виводить минайців вперед – 0:1. Та вже за кілька хвилин Гаврилешко заробляє пенальті і сам його реалізовує – 1:1. 

На 7-ій хвилині Ференцик дальнім пострілом струсонув поперечку воріт Чопа. Підопічні Олексія Полянського намагались високо пресингувати суперника і це дало свої плоди. На 23-ій хвилині Симочко реалізував свій вихід на ворота – 1:2.

На 28-ій хвилині Марюхнич грає на підборі після стандарту і б’є з 20 метрів, Кашуба зловив. В атаці у відповідь Гаврилешко знову зрівнює рахунок – 2:2.

А за дві хвилини знову змусив захисника порушити правила проти себе у штрафній і вдруге забив з пенальті – 3:2.

Вже перед самим свистком на перерву стався курйозний гол – захисник Локомотива вибиваючи м’яч зі своєї штрафної влучив у корпус Симочка від якого шкіряний залетів у ворота – 3:3.

Забили молоді футболісти і відразу після відпочинку – Шилов пройшов лівим краєм до чужої штрафної і пробив з 14 метрів, воротар відбив та Кроликов був першим на добиванні – 3:4.

На 58-ій хвилині Шовш прострілив зліва, перший удар Кроликова парирував кіпер, а з другим не зміг нічого вдіяти – 3:5.

На 65-ій хвилині Максим Кормош ударом з 20 метрів влучив у стійку. На 76-ій хвилині центральний захисник Чопа Ярослав Яворів отримав другу жовту і залишив свою команду у меншості. Цим минайці скористались декілька разів наприкінці поєдинку. Після розіграшу кутового Гарькавенко прострілив, а Максим Тарасов забив (до слова, у ворота рідного брата) – 3:6.

За мить Гарькавенко записує ще один асист на свій рахунок, а забиває березнянський бомбардир Василь Симочко – 3:7.


ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Минай» U-17 – 3:7

Голи: Гаврилешко, 5 (пен.), 29, 31 (пен.) – Кроликов, 2, 47, 58, Симочко, 23, 45, 88, Тарасов, 85.

Локомотив: Іван Кашуба (Вадим Тарасов, 46) – Віталій Кравчак, Ярослав Яворів, Юрій Боднар, Михайло Алекс - Олександр Антошин, Іван Павліш (Анатолій Крив’яник, 74), Петро Крив’яник, Сергій Бобінкін, Анатолій Павліш - Анатолій Гаврилешко (Чаба Шима, 78).
Тренер – Олег Яворів.

Вилучення: Я. Яворів, 76.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 575 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: