Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" у більшості втрачає перемогу
20:53
"Минай" у більшості втрачає перемогу
Яскрава гра, неймовірна самовіддача та…прикра втрата очок.

Наша команда продемонструвала дуже непоганий матч, але не втримала перемогу над «Інгульцем» в більшості. І вже за традицією зіграла з командою із Петрова внічию 1:1. А перемога була дуже близька…

А все завдяки мотивації та бажанню виправитися перед власними вболівальниками за провал у Кременчузі. Як зізнався після гри Василь Кобін, йому власне і не треба було нічого говорити своїм хлопцям перед цією грою – всі все розуміли: наскільки це важлива, принципова гра.

І це стало запорукою, що «минайці» вийшли на поле з великим бажанням. Проте у першій половині першого тайму довелося боротися не стільки з суперником (який теж досить мотивований), скільки з погодою. Справжня літня злива з громом та блискавками змусила перенести початок матчу на 10-15 хвилин і ледь не стала причиною зриву матчу.

Гру не було зірвано, але поле стало геть мокре і м’яч елементарно не котився. Звідси неточні передачі і неможливість грати у комбінований футбол. Швидше до нових умов пристосувався «Минай». Вони приборкали мяч і зуміли налагодити його пересування до штрафної суперника. Так почали виникати атаки. Богдана Шуста ударами турбували Нурієв, Оринчак, Книш, але всім забракло точності.

У другій половині тайму «Інгулець» спробував трохи натиснути на нашу команду і намагався прибрати м’яча собі. Але закарпатці зуміли використати це проти них же – на 39-ій хвилині спіймали суперника на контратаці, яку вдало організували. Книш біля штрафної класно перекинув на вільну зону у штрафній Нурієву, а той на самоті переграв Шуста – 1:0.

Окрилені вдачею, «минайці» мали забивати щонайменше двічі в першому таймі. Запрацювали фланги. Так, Стасюк біля лінії кутового навішував на Оринчака, але Богдан не попав ударом головою у ствір, а під самий свисток спрацювала передача Книша на Ткачука, але Андрій пробив головою вище.

У другому таймі ми не зменшили оберти. Атакували як зі стандартів і передач з флангу (удар Ткачука головою в ближній кут), так і встигали переривати спроби суперника організувати вихід з оборони в атаку і втікали у контратаки. В одній з них мав забивати Стасюк, якого вивів на удар Пиняшко, але потрапив у поперечину.

У період з 60 по 72 хвилину ми видали неймовірний відрізок. «Інгулець», хоч і був лідером Першої ліги, на мокрому полі «Минаю» зовсім розгубився. Наша команда відчула це і крок за кроком чинила тиск на ворота Шуста. Оринчак, Пиняшко, Шпак мали чудові нагоди, але вже третій матч поспіль ми не можемо «Інгульцю» забити більше одного голу…

До слова, «Інгулець» в цей період грав вже в меншості – на 55-ій хвилині захисник Семенко отримав своє друге попередження. Проте це, на жаль, нам користі не принесло. Навпаки. «Інгулець» витримавши штурм, завдав удару у відповідь: свіжий Козак, який вийшов на заміну, обікрав Жичикова в штрафній і виклав ідеально пас на Мішуренка, який розстріляв наші ворота – 1:1. До речі, саме він забивав нам в 1/4 фіналу.

Не реалізація купи моментів, пропущений гол, моральна втома, помилки деяких гравців – все це призвело до того, що після голу наша команда так і не відійшла. Врятувати перемогу в останні 15 хвилин міг спортивний директор Кополовець. Він потужно вистрелив ударом на 90-ій хвилині з-за меж штрафної. На жаль, м’яч полетів вище воріт.

У підсумку лише нічия.  З одної сторони, нічия у грі з вчорашнім лідером Першої ліги – хороший результат. З іншої – це втрата очок у виграшному матчі.

Проте у турнірній таблиці ще не все втрачено. До 1 місця в Першій лізі відстаємо всього на 3 очка, від 3-го – на 2. Тому основна боротьба ще попереду. Тим більше, своєю грою ми довели, що не дарма знаходимося серед лідерів.

Наступний свій матч наша команда проведе в суботу, в селищі «Зоря», Одеської області. Суперником буде ФК «Балкани».


«Минай» - «Інгулець» (Петрово) 1:1

Голи: Нурієв, 39 - Мішуренко, 73.

«Минай»:  Попович, Жичиков, Маткобожик, Никитюк, Стасюк, Ткачук, Глагола (Голодюк, 16, Шпак, 46), Пиняшко, Книш (Кополовець, 76), Оринчак (Вагін, 66, Микуляк, 76), Нурієв

«Інгулець»:  Шуст, Запорожець, Загальський (Мішуренко, 46), Коваленко (Козак, 67), Кучеренко, Балан, Щедрий (Бартулович, 46), Сітчинава (Мкомола, 70), Лупашко, Синьогуб (Квасний, 46), Семенко

Попередження: Ткачук, Нікітюк – Січинава, Семенко, Козак, Мкомола, Бартулович, Квасний, Шуст

Вилучення: Семенко, 55.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 525 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: