Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" у спарингу переграє ужгородців (ФОТО)
18:06
"Минай" у спарингу переграє ужгородців (ФОТО)
У принциповому товариському поєдинку вища за рангом команда прогнозовано перемогла аматорів.

У складі ужгородців виходили декілька гравців середнянців (Січ, Дрозд) та один виноградівець (Бабич). У минайців варто відзначити повернення на поле Володимира Корнутяка, який відновився після важкої травми.
 
Команда Харьковщенка впродовж всієї гри діяла першим номером і за першу скорокап’ятихвилинку зуміла двічі відзначитись. На старті поєдинку Пиняшко вийшов на ворота і перекинув Славіка – 1:0.
 
На 30-ій хвилині Пінковський зупинив прохід Нурієва у своїй штрафній, тож арбітр призначає пенальті. Нурієв чітко розвів м’яч і воротаря по кутам – 2:0.
 
У другому таймі команди не часто загострювали гру в атаці. Після появи на полі Гегедоша на одного голкіпера вивів Страшкевич та Роберт не зміг переграти Калая. Могли забивати і ужгородці, коли Січ прострілив зліва, а Предчук пробивав з шести метрів – Попович парирував удар впритул.
 
На 85-ій хвилині Лобода розпочав атаку, пройшовши з м’ячем на лівий край штрафної, віддав на Путраша, який відкочує Гегедошу і той з 15 метрів влучає у поперечку від якої м’яч опустився за лінію воріт і вискочив у поле – 3:0.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Ужгород» 3:0
 
Голи: Пиняшко, 5, Нурієв, 31 (пен.), Гегедош, 85.
 
Минай: Артем Кулініч (Андрій Попович, 46), Василь Беца (Роберт Смокоровський, 46), Ігор Ощипко (Володимир Корнутяк, 46), Олександр Квачов, Петро Стасюк (Стефан Федак, 60), Ігор Вагін (Яромир Лобода, 70), Максим Гавриленко, Василь Пиняшко (Михайло Кополовець, 46), Вадим Страшкевич (Олексій Шпак, 70), Артур Карноза (Юрій Путраш, 60), Анатолій Нурієв (Роберт Гегедош, 56).
 
Ужгород: Юрій Славік (Андрій Калай, 46), Михайло Дудаш (Юрій Бойкул, 46), Вадим Селещук, Андріан Бабич, Вячеслав Пінковський (Вадим Ференцик, 46), Олександр Зимомря (Олексій Січ, 46), Максим Олень (Дмитро Рацин, 46), Адріан Пуканич (Олександр Бако, 46), Богдан Павлич (Юрій Дрозд, 46), Сергій Машталір, Іван Русин (Антон Предчук, 46).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Свалява  
0
Дивлячись на склади команд радує, що в Ужгорода дійсно закарпатський місцевий склад, всі свої, із області, а Минай, хоч і рекламував раніше стпворення першої професійної команди із місцевих гравців, але вже більше половини варягів, хоча то їх право та і задачі різні в кожного! Але все рівно Ужгород якось більше по душі, через те, що там всі свої, поки що.......

الاسم *:
Email *:
كود *: