Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" у товарняку розгромив "Баранинці"
14:10
"Минай" у товарняку розгромив "Баранинці"
На футбольному полі ГСК «Камелот» підопічні Михайла Іваниці зустрілись з колективом села Баранинці.

У цій зустрічі тренер намагався спробувати нові тактичні схеми та нових футболістів, зокрема Андріана Лінтура, який вийшов зі стартових хвилин на лівому фланзі півзахисту. Невеличкий відпочинок мали Михайло Кополовець та Нуцу Арделян, які відновлювали сили після незначних ушкоджень.
 
Варто зазначити, у першій половині гри футболістам «Минаю» не вдалося забити, хоча й хороші нагоди для цього були. Здебільшого, це були дальні удари, які не знаходили ціль. А після верхових подач у штрафній площі бракувало холоднокровності. Варто віддати належне й гостям, вони налаштувались на суперника з перших хвилин гри.

Однак, у другій половині нулі на табло змінились. Гравці «Минаю» почали частіше загострювати атаки. Рахунок було відкрито після дальньої спроби Гібалюка нанести удар. Вчасно підправив ігровий снаряд у лівий від кіпера кут Влад Микуляк - 1:0.

Опісля цього команда не скидала обертів, відтак через кілька миттєвостей подвоїла рахунок. Матвій Бобаль пробивав з-за меж штрафної, приблизно з тієї ж позиції, що й Гібалюк. М'яч пролетів під кіпером і залетів у ворота - 2:0.

Близько 15 хв. пройшло після того, як рахунок став 3:0. Це Микола Гібалюк після пасу з правого флангу з доволі гострого кута зумів переправити круглого у ворота. Удар у дальній верхній кут став несподіванкою не тільки для кіпера, а й, певно, для всіх присутніх.

Крапку у матчі поставив Євген Костик, який після серії рикошетів та метушні у штрафній таки забив, оформивши кінцевий результат.

Поєдинок з «Баранинцями» став заключним серед серії товариських матчів. У суботу на команду чекає вже зустріч другого кола проти ФК «Берегова», тож команда посилено готуватиметься на цей двобій.

 
«Минай» - «Баранинці» 4:0 
 
Голи: Владислав Микуляк, Матвій Бобаль, Микола Гібалюк, Євген Костик 
 
«Минай»: Юрій Погоріляк, Едуард Нергеш, Віктор Чумак, Михайло Дудаш, Ігор Вагін, Микола Гібалюк, Яромир Лобода, Владислав Микуляк, Андріан Лінтур, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль 
На заміну виходили: Владислав Хмельовський, Валентин Суслов, Едуард Дзьоба, Олександр Зубанич, Євген Костик 
 
«Баранинці»: Костянтин Марко, Артем Ухатюк, Давид Дьордяй, Рудольф Балажинець, Михайло Шовш - Ярослав Костик, Владислав Андрусь, Олександр Мадяр, Віталій Медведєв, Максим Климпуш - Богдан Дзямко. 
На заміну виходили: Олександр Гряділь, Герман Павлик, Михайло Данкулинець, Ян Ліхтей, Іван Шкірта. 
 
Прес-служба ФК "Минай" 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1388 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: