Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" уникає поразки з "Середнім" (ФОТО)
00:15
"Минай" уникає поразки з "Середнім" (ФОТО)
Підопічні Іваниці створили камбек і вдруге в сезоні розійшлися миром з середнянцями.

Посеред тижня вболівальників очікувала перенесена гра передостаннього туру, де гостям потрібно було будь-що перемагати, щоб покращити свої шанси на четверте місце. Саме вони були ініціаторами переносу, через захворівши гравців, хоча можливо і фактор «легіонерів» зіграв свою роль, адже у сьогоднішньому матчі були і Шукаль, і Пахомов, які у неділю грали за кордоном.

Старт поєдинку був за господарями, однак їхні атакувальні потуги не увінчались успіхом. Удар Микуляка з 22 метрів пройшов повз ворота. Після навісу від Кополовця, Шпак пробив головою не точно.

Середнянці були більш ефективніші в реалізації своїх моментів, і чи не першим ударом відкрили рахунок. Шукаль з центральної зони знайшов передачею у штрафній вільного Соскиду, який головою з шести метрів переправив м’яч у ворота – 0:1.

Одразу автор гольової передачі міг і сам забивати, коли Беца справа віддав на Юрія і той пробивав з 15 метрів в лівий кут, Хмельовський дотягнувся і відбив.

Господарі активно намагались прорватися до воріт, але багато браку на чужій половині поля зводили всі їх намагання нанівець. На 33-ій хвилині виник доволі спірний момент, після навісної передачі в район лінії карної зони гостей, Микуляк приймає м’яч і в нього влітає ззаді захисник і збиває в ніг, явно граючи в гравця. Та арбітр не наважився поставити пенальті.

На 42-ій хвилині минайці самі собі привезли гол. Хмельовський намагався швидко вввести м’яч у гру, вкинувши рукою та влучив у п'яту одного із своїх гравців, який вибігав зі штрафної. М’яч підхопив Ковач і віддав на Соскиду, який з семи метрів забиває свій другий м’яч – 0:2.

В другій половині гри синьо-білі додали в швидкості, натомість гості відійшли назад, граючи на контратаках. П’ять хвилин по перерві Кополовець отримав ліктем від Пахомова, за що Денис отримав лише попередження. Та за декілька хвилин Михайло покинув поле через мікротравму.

Дудаш навісив справа, а Бобаль пробив головою, воротар на місці. Значно гостріше було після прострілу Нурієва, Соскида пробивав з 15 метрів, але вище. На 54-ій хвилині Суслов загрузив круглого у штрафну, де спочатку Бобаль пробив, Блох відбив, добивання Чедрика з близької відстані знову прийшлося у голкіпера і лише третій удар Дудаша став результативним – 1:2.

Після прострілу Лободи з правого флангу Шпак в дотик пробивав з 14 метрів, але над поперечкою. Соскида на швидкості вийшов практично оди в один з Хмельовським та воротар відбив удар Руслана. В ще одній контратаці Беца навісив з флангу, та удар Соскида прийшовся у поперечку.

Лобода виконав простріл справа, Шпак завершав ударом з 14 метрів, але мимо. Після чергового навісу Чедрик бив головою, Блох забрав.  

На 85-ій хвилині Пахомов заробив другу жовту і залишив команду в меншості. І за декілька хвилин рахунок став рівним. Пустовіт виконав навісну передачу на дальню стійку, Чедрик віддав на протилежний бік воротарської, де Бобаль забив головою з гострого кута – 2:2.

Вболівальники Минаю почали гнати команду за перемогою. Шпак зіграв у стінку із Багрієм перед штрафною і потужно пробив з 16 метрів, але мимо цілі. Бобаль з 20 метрів також не влучив у рамку.

В додатковий час зелено-червоні заробили стандарт, коли Нергеш сфолив на Соскиді (хоча схожий фол на Микуляку не було зафіксовано), перед карною зоною господарів, але удар Нурієва з 19 метрів прийшовся у стінку.

Минай не зміг здобути три пункти в останній грі сезону, лише на деяких відрізках гри демонструючи рівень гри, якого чекають від них глядачі. Середнянцям не вистачило п’яти хвилин до такої бажаної перемоги, тож свою долю вони вирішуватимуть в домашній грі з Береговом.   
 
 
Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти: Яна Сащина, Валерій Шкура, Роман Сенишин
Делегат: Іван Кувік
 
Стадіон «Авангард», 300 глядачів
 
ФК «Минай» - ФК «Середнє» 2:2

Голи: Дудаш 54, Бобаль 88 - Соскида 7, 42.
 
«Минай»: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш (Едуард Нергеш, 87), Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Валентин Суслов (Костянтин Багрій, 84), Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець (Яромир Лобода, 49), Олексій Шпак, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль,
На заміні: Юрій Погоріляк, Євген Костик, Едуард Дзьоба.
Тренер: Михайло Іваниця
 
«Середнє»: Артем Блох, Денис Пахомов, Юрій Дрозд (Павло Могіш, 83), Мирон Гулович, Денис Чокнадій, Юрій Шукаль, Іван Ковач (Михайло Стегура, 66), Анатолій Нурієв, Сергій Лендєл (Андрій Лазар, 73), Василь Беца, Руслан Соскида
На заміні: Михайло Костюк.
Тренер: Вадим Дьордь
 
Вилучення: Денис Пахомов, 85.
 
(дані не звірені з протоколом арбітра).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1178 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Artur84  
0
Якщо чесно, то Минай це зборище понтарів на даний час, а не команда

1 Віола  
0
Середнє молодець! Якщо чесно - не чекав...

الاسم *:
Email *:
كود *: