Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" вдома переграє "Мукачево" (ФОТО)
21:02
"Минай" вдома переграє "Мукачево" (ФОТО)
У другій грі між цими командами підопічні Гібалюка виявились знову сильнішими.

Вже на старті поєдинку господарі зуміли відзначитись. Микуляк з штрафного, за допомогою рикошету, відкрив рахунок у грі.

Вже за мить міг влетіти й другий гол, який був розіграний за схожою комбінацією з мукачівським. Подача з кута поля на ближню стійку Гібалюк продовжив у центр, звідки Чумак у падінні пробив головою, але повз ворота.

На 18-ій хвилині Вагін опинився у штрафній з м’ячом і довго вирішував що робити і шкіряного вибили, однак прямо на ногу Гібалюку, який з 17 метрів пробив точно під ліву стійку. 2:0.

У першому таймі гравці обох команд досить часто відзначалися грубою грою та зухвалою поведінкою, за що Митровський одразу роздав декілька «гірчичників».

Мукачівці постійно тримали в напрузі оборону господарів, постійно пресингуючи. Міклош зі штрафного навісив у штрафну, де Нурієв небезпечно пробив головою, Хмельовский відбив. Ще одного разу Нурієв стріляв з 17 метрів, воротар знову був на висоті.

Хорошу нагоду мав Чедрик, після пасу Чумака, вийшов один в один та з гострого кута не зміг переграти голкіпера.
У другому таймі команди значно менше били по воротам, гра проходила в більшій мірі на підступах до штрафних майданчиків. Зелено-білі більше контролювали м’яч, тим самим обмежуючи атакувальний порив суперника.

Єдиним гострим моментом у другій половині гри запам’яталися минайці. Захисник гостей Лаішев втратив м’яч біля своєї карної зони, Багрій одразу віддав на вільного Назаренка та Олександр з 14 метрів пробив над воротами.

«Минай» здобуває восьму перемогу підряд, впевнено крокуючи до свого першого трофею. Підопічні Сільваші старались ні в чому не поступатися більш досвідченому супернику і провели поєдинок на високому рівні.  

Після гри тренер Мукачева, опираючись на судження представника ФК "Ужгород", який провів власне розслідування ще до гри, піднявши всі протоколи у ФФЗ (чи може будь-хто мати доступ до протоколів матчів!), заявив про намір писати протест, з приводу участі у матчі гравця ФК «Минай» Владислава Микуляка, який мав пропускати цю гру через перебір жовтих карток. Згідно регламенту цих змагань, слідкувати за жовтими картками повинні самі команди. Однак сам регламент більшість команд-учасників зимової першості не бачили.  

Достовірність цієї інформації буде розглядатись вже завтра. Будемо очікувати, що відповідні органи ФФЗ, а саме контрольно-дисциплінарний комітет,  дадуть об’єктивну оцінку цьому інциденту. Та й самій діяльності контрольно-дисциплінарного комітету, який би мав чітко виконувати свої функції протягом зимової першості.      
    

Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 200
 
ФК «Минай» - ДЮФК Мукачево 2:0

Голи: Микуляк, 4, Гібалюк, 18.

Минай: Владислав Хмельовский, Артем Пустовіт, Едуард Нергеш (Сергій Сидоренко, 59), Віктор Чумак, Едуард Дзьоба, Микола Гібалюк (Рудольф Балажинець, 60), Ігор Вагін (Яромир Лобода, 45), Владислав Микуляк (Олександр Назаренко, 35), Михайло Дудаш (Юрій Комарницький, 57), Євген Мирончук (Костянтин Багрій, 40), Михайло Чедрик (Євген Костик, 53).
Тренер – Микола Гібалюк.

Мукачево: Юрій Андрушко, Віталій Міклош, Євгеній Лаішев, Юрій Костак (Юрій Василиженко, 45), Віталій Трачук, Олексій Франчук, Марк Когутка (Андрій Харченко, 36), Станіслав Захарченко (Іван Данканич, 45), Михайло Хміль, Михайло Трухан, Анатолій Нурієв.
Запасні: Дмитро Кривенько, Віктор Пилип, Денис Вісторопський, Артем Баятян.
Тренер – Золтан Сільваші.

Попередження: Чедрик, 10, Пустовіт, 19, Дудаш, 21 – Когутка, 23, Трухан, 29, Міклош, 49.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1396 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
2 misha  
0
І до уваги автора статті ....Не обов'язково дивитися напроти арбітрів.....А достатньо пройтися по вашим статтям і підрахувати попередження!!!!а як шо вам ужгород і представники команди чимось не угодили це ваші проблеми!!!!а тут в статтях не треба нікого обговорювати і давати свої особисті судження...є і без вас там кому розбиратися!!!!все має бути чесно і прозоро для всіх....А як шо хтось хоче бути розумніший за всіх то хай зрозуміє шо так не буде....

3 lobda  
0
Не всі арбітри правильно заповняють рапорти. А деякі заповняють вдома, і відповідно в статтях до матчів на сайті не буде попереджень і замін.

1 misha  
0
До всіх команд мають бути однакові правила!!!!як шо 3 жовті і пропускання матчу , то пропускання!!!як шо реал дискваліфікували за черешева то і минай дискваліфікувати!!!...чекаємо дійсно гідного покарання з цього приводу...

الاسم *:
Email *:
كود *: