Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" забив шість голів у ворота "Мункача" (ФОТО)
07:45
"Минай" забив шість голів у ворота "Мункача" (ФОТО)
ФК «Минай» у рідних стінах просто таки розбив у пух і прах своїх суперників — гостей з Мукачева.

Поєдинок 17-го туру у ГСК «Камелот» обіцяв бути напрочуд цікавим, позаяк зустрічалися два колективи, що полюбляють атакувальну гру. Вболівальники, що прийшли сьогодні поспоглядати на зірок місцевого розливу побачили тільки соло у виконанні «минайців».
 
Перший гострий момент створили гравці команди з Мукачева. Тривала перша п'ятихвилинка. Удар з-за меж штрафної від Апостолюка у дальній кут — невеликий рикошет і м'яч пролетів біля стійки. Доволі швидко минайці відповіли: прохід правим краєм Нуцу Арделяна. Правий хавбек господарів міг пробивати, але вирішив зробити простріл. Тим не менш, захисники перевели загрозу на кутовий.
 
Ще через кілька хвилин атака правим флангом швидко перемістилась на протилежний, де м'яч підхопив Михайло Кополовець. Верхова передача на дальню стійку знаходить голову Арделяна. Удар у падінні не знаходить цілі, але було ефектно.
 
Мукачівці створили свій момент зусиллями Олексія Хоменка та Євгена Русина. Перший віддавав, другий пробивав — безрезультатно. Згодом ще один момент не використав нападник гостей Іван Качур. З кількох метрів він проштовхував м'яч далі, але мало того, що забракло сили, та ще й ніхто з партнерів не встиг на добивання.
 
Ще за декілька хвилин активний Апостолюк здійснив прохід флангом з подальшим ударом — дещо не точно.
 
Атаки у перші хвилини чергувалися, йшла гра на зустрічних курсах. Однак, варто зазначити, не довго. Такий темп мукачівці витримали лишень 20 хвилин. Далі  «Минай» почав грати холоднокровніше та ефективніше.
 
Скидка під удар на вільного Влада Микуляка в центр — капітан таке не вибачає. Щоправда постріл прийшовся по центру воріт, а кіпер у цьому епізоді вирішив діяти на вгад. Відтак невеликий дотик і м'яч відлітає прямісько у ворота, а це 1:0.
 
Не пройшло, певно, й повної хвилини, як минайці вже святкували другий гол у ворота мукачівців. Безлад в обороні та серія рикошетів і Михайло Чедрик без перешкод заштовхує круглого у незахищені ворота — 2:0.
 
Ось так, кількома штрихами долю матчу вже було майже вирішено. Звичайно, всі тримали в пам'яті тайм перший минулого матчу і, аби не давати мукачівцям можливості повернутися в гру, господарі провели ще третій гол — прямо в роздягальню. Однак передував цьому момент за участі Михайла Чедрика. Пас з лівого флангу і нападник минайців цілить у стійку.
 
А от Матвій Бобаль був точніший. Накрутивши оборонців у штрафній площадці, він точно пробив правою. Кіпер не зумів врятувати — 3:0.
 
У таймі другому минайці не скидували обертів. Як підсумок, у ворота гостей влетіли ще стільки ж голів. На 53 хвилині Михайло Чедрик, виходячи на вільний простір, не пошкодував пас на свого тезку — Кополовця. Останній моментом скористався сповна. Удар збільшив різницю до чотирьох.
 
За такого рахунку мукачівці мали шанс забити бодай гол престижу. Партнери вивели на рандеву з кіпером Михайла Хміля. Проте інший Хміль, той що страж воріт минайців Влад Хмельовський, зумів відбити удар впритул.
 
На 65 хвилині Кополовець оформив дубль. Ударом з доволі гострого кута Михайло вколотив п'ятий м'яч у ворота Дядюка.
 
Ще за кілька хвилин було вставновлено підсумковий результат. І, як не дивно, це був черговий гол від підопічних Михайла Іваниці. Атака розпочалась з Миколи Гібалюка, який пробіг півполя, але м'яч заволодів Нуцу Арделян і наважився на постріл з гострого кута. Не прогадав, а кіпера дезорієнтував. Дебютний гол Арделяна і це 6:0.
 
Опісля черговий шанс забити хоча б один гол мав Василь Дан. Однак удар прийшовся в стійку. Не судилося сьогодні засмутити кіпера Хмельовського, який вже вдруге поспіль стоїть на нуль.
 
На заключних хвилинах різниця могла тільки збільшуватись. Атака, де головним фігурантом був Олександр Зубанич, продовжилась вже на правого краї. Там, на дальній стійці, караулив Яромир Лобода. Удар у падінні, але тільки сітка зовнішнього боку.
 
Свисток рефері про закінчення гри. Вболівальники вдячні за видовище. Тренер та керівництво минайців тішаться результатом. Ще б пак. Команда на ходу. Феєрична перемога команди з Ужгородського району дозволяє їм і надалі вести боротьбу за найвищі позиції, і мова йде не тільки про бронзу...

 
Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти: М.Горгош, Д.Дудаш, І.Вовчанський
Делегат: Віктор Наскалов

ГСК «Камелот», 300 глядачів, +29С

 «Минай» — «Мункач» 6:0

Голи: Владислав Микуляк 20, Михайло Чедрик 21, Матвій Бобаль 45+1, Михайло Кополовець 53, 65, Нуцу Арделян 74
 
«Минай»: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш (Едуард Нергеш 65), Артем Пустовіт, Микола Гібалюк, Олександр Зубанич, Нуцу Арделян (Валентин Суслов 77), Ігор Вагін (Едуард Дзьоба 65), Владислав Микуляк (Євген Костик 74), Михайло Кополовець (Яромир Лобода 69), Михайло Чедрик (Євген Мирончук 53), Матвій Бобаль (Констянтин Багрій 57)
Тренер: Михайло Іваниця

«Мункач»: Золтан Сільваші-молодший (ВолодимирДядюк 46), Марк Когутка, Пийтер Буда, Віталій Міклош, Валентин Великий, Олексій Шведюк (Денис Вісторобський 46), Віталій Трачук (Олексій Франчук 69), Євген Русин (Михайло Хміль 24), Олексій Хоменко, Владислав Апостолюк, Іван Качур (Василь Дан 74).
Тренер: Золтан Сільваші
 
Попереджені: Михайло Дудаш, Микола Гібалюк - Олексій Хоменко, Владислав Апостолюк
 
Олександр КУРТА, прес-служба ФК «Минай»
 
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Минай" у Facebook.
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1625 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: