Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" завершив збір нічиєю з оболонцями (ВІДЕО)
16:53
"Минай" завершив збір нічиєю з оболонцями (ВІДЕО)
В перший день весни команда Василя Кобіна здобуває нічию.

В останньому товариському матчі на зборах в Туреччині ми зіграли зі своїми давніми знайомими – одним з лідерів Першої ліги, київською «Оболонь-Бровар». Гра вийшла досить цікавою і корисною для нашого клубу. Її підсумок – 1:1. Відзначимо, що в третьому матчі поспіль наша команда знаходить в собі сили відігратися в другому таймі і на позитивній ноті завершує матч.

У цьому поєдинку тренерський штаб «Минаю» вирішив дати можливість з перших хвилин зіграти футболістам, які мають менше ігрового часу. Товариський матч з «пивоварами»  - останній перед першим офіційним поєдинком закарпатців (11 березня чвертьфінал Кубка), тому це була хороша можливість перевірити всіх гравців, а самим футболістам довести свої претензії на основу. До того ж, буквально вчора «минайці» грали з казахським «Акжайиком», тому вирішили рівномірно розподілити ігровий час на всіх футболістів.

У першому таймі у «минайців» не все виходило – не вистачало взаємодії та гостроти в атаці. До того ж, більш свіжішій суперник змушував нас помилятися – зрештою, «Оболонь» грало свій останній товарняк в середу, а не вчора як закарпатці.

У зв’язку з цим у «пивоварів» і моментів у наших воріт виникало більше. І це призвело до взяття воріт у першому тайму – після навісу із флангу та вдалого завершення атаки ударом в ближній кут.

Вже традиційно «минайці» додали у другому таймі. Між іншим, вже третій матч поспіль. На поле після перерви вийшло ряд ключових футболістів, які додали агресії в атаці та швидкості в командних діях.  Завдяки цьому закарпатці почали контролювати м’яч і повністю домінувати на полі.

А ще запрацювали фланги. І саме звідти ми й забили. Петро Стасюк традиційно змістився з флангу та правою ногою з лінії карного майданчика попав у ближній кут воріт – 1:1.

Могли «минайці» і виграти, адже моментів вистачало. Забивати могли Нурієв, Страшкевич, Карноза. А після удару Пиняшка м’яч потрапив у штангу.

У підсумку 1:1 в останньому матчі в Туреччині. Це друга нічия у п’яти поєдинках. Загалом вийшов дуже непоганий спаринг, який дав чимало корисної інформації для тренерського штабу.

Завтра наша команда літаком відправиться додому і вже в Ужгороді буде готуватися безпосередньо до матчу 1/4 фіналу Кубка України з петровським «Інгульцем», який відбудеться 11 березня.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 663 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: