Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває чергову перемогу
10:28
"Минай" здобуває чергову перемогу
У звітному поєдинку 16-го туру підопічні Михайла Іваниці відправились у гості до Іршави, де місцевий ФК «Бужора».

У звітному поєдинку 16-го туру підопічні Михайла Іваниці після двох виснажливих матчів проти «Берегова» та «Севлюша» відправились у гості до Іршави, де місцевий ФК «Бужора», який розташовується у підвалинах турнірної таблиці, намагався щось протиставити «минайцям». Наставник команди гостей напередодні матчу закликав своїх футболістів серйозно налаштуватись на опонента, оскільки здобута перемога над лідером у минулому турі може зіграти з командою злий жарт, відтак — ніякої недооцінки суперника бути не може.
 
Зрештою, і не було. Однак, сказати, що команда з Минаю рвала жили — теж не можна. Це була перемога на класі. Логічно припустити, що далася взнаки дуель проти виноградівців: емоції, накал, боротьба, зрештою і сили — все залишили футболісти там, на полі «Камелоту».
 
Відтак, зустріч проти «Бужори» пройшла у спокійному руслі. Команда ще до перерви забезпечила собі комфортний рахунок, а далі продовжувала контролювати хід гри. Вже на 9-й хвилині після подачі кутового Миколою Гібалюком у штрафному майданчику найспритнішим виявився Михайло Чедрик, який головою переправив круглого точно в кут. Автор голу, до слова, родом з Іршавщини, тому на трибунах його впізнавали миттєво. Варто також зазначити, що Михайло вже доволі давненько не відзначався, а тепер перервав свою гольову засуху. Сподіваємось, цей м'яч стане поштовхом для подальших голів, і що не менш важливо, у ворота серйозніших команд.
 
Ще через сім хвилин рахунок було подвоєно. Зусиллями Матвія Бобаля вдалося вже на старті матчу грати від результату. Таким чином, підопічні Іваниці спокійно контролювали центр поля та час від час атакували позиційно. Свої нагоди не використали Віктор Чумак, Нуцу Арделян та Михайло Кополовець. Однак, не можна не пригадати і кілька атак суперника. Іршавчани інколи вибігали у хороші перспективні контрнаступи, а також мали можливості для взяття воріт зі стандартів. Але до серйозної загрози справа не доходила.
 
У таймі другому тренер команди гостей випустив відразу кількох гравців групи атаки. Констянтин Багрій, Євген Костик, Яромир Лобода — всі вони почали створювати непогані моменти, однак реалізація підводила.
 
А от у кого реалізація не хромала, так це у Миколи Гібалюка. Він впевнено виконав стандарт з вигідної позиції. Щоправда удар прийшовся у кут, який прикривав кіпер, тому доля провини лежить на ньому. Так рахунок став 0:3 — тривала 68 хвилина.
 
Футболісти з Минаю довели гру до переможного завершення, зберігши свої ворота на замку. Чергова вікторія — і команда вже подумки готується до опонента рангом значно вище — ФК «Мункач».
 
 
Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти: Юрій Шимон, Денис Дудаш
Делегат: Василь Попович

Стадіон ФК «Бужора», 300 глядачів, 32 С

«Бужора» — «Минай» 0:3

Голи: Михайло Чедрик 9, Матвій Бобаль 16, Микола Гібалюк 68

«Бужора»: Василь Ігнатишин, Ігор Мицак, Ярослав Сухан, Іван Варга, Іван Корпош, Юрій Глеба, Іван Довгінко (Олександр Совтан 75), Михайло Бізіля, Володимир Томич, Іван Ільницький, Назар Бобик
На заміні: Михайло Головчак, Василь Ільницький, Іван Химинець
Тренер: Іван Ільницький
 
«Минай»: Владислав Хмельовський, Валентин Суслов (Олександр Зубанич 40), Віктор Чумак (Едуард Дзьоба 76), Артем Пустовіт, Михайло Дудаш, Микола Гібалюк, Євген Мирончук (Ігор Вагін 46), Нуцу Арделян, Михайло Кополовець (Яромир Лобода 76), Матвій Бобаль (Констянтин Багрій 55), Михайло Чедрик (Євген Костик 76)
Тренер: Михайло Іваниця
 
Попередження: Віктор Чумак, Ігор Вагін Фоторепортаж можна переглянути на сторінці ФК "Минай" у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1286 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: