Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває перемогу над "Дийдо" (ФОТО)
09:08
"Минай" здобуває перемогу над "Дийдо" (ФОТО)
Так званий «матч за бронзу» пройшов доволі прогнозовано. Футболісти «Минаю», без труднощів, розправились з командою «Дийдо».

21-й тур Чемпіонату області приніс досить несподівані результати, лідер, ФК «Ужгород», поступився у виїзному поєдинку берегівчанам, відтак вершина турнірної таблиці зазнала змін. А от так званий «матч за бронзу» пройшов доволі прогнозовано. Футболісти «Минаю», без труднощів, розправились з командою «Дийдо».
 
Домашню зустріч минайців впереше провели на центральному полі стадіону «Авангард», там де не так давно свої регулярні виступи проводила «Говерла». Однак, варто зазначити, що за піврічний період якість футбольного газону суттєво погіршилась. Але, якщо дивитись на картину загалом, то вагомою перевагою є трибуни, а сьогодні ще й несамовита підтримка вболівальників.
 
На звітну гру тренер минайців випустив доволі експериментальний склад. На позиції центрального оборонця вийшов Вагін, який склав пару з Пустовітом (Чумак ще відновлюється від травми, а Гібалюк пропускав гру через перебір жовтих карток), а ліву бровку захисту закривав Мирончук.
 
Матч розпочався з позиційних атак господарів. Стандарт з 35 метрів з лівого краю, який виконав Микуляк, миттєво знайшов адресата. На дальній стійці Арделян пробивав з п'яти метрів, але м'яч пролетів значно вище рамки.
 
Через якихось дві хвилини у блискавичній контратаці Скунзяк з центру поля зумів прокинути м'яч собі на хід, залишивши кількох оборонців позаду, вискочив на рандеву з кіпером, однак удар не вийшов і м'яч пролетів мимо.
 
Згодом Кополовець пройшов флангом, віддав на Чедрика, а той пробивав з-за меж штрафної – вище.
 
Велика кількість прострілів та верхових передач тривалий час не знаходили загострення. Так тривало до 22 хвилини, поки атака за участі Кополовця та Чедрика не завершилась взяттям воріт. Прохід першого лівим краєм і подальший простріл, де Чедрик найшвидше зорієнтувався і пробив у нижній кут – 1:0.
 
За кілька хвилин небезпечний епізод у воріт Хмельовського. Однак після кутового удар футболіста «Дийдо» в упор заблокував Пустовіт.
Пізніше гострий простріл Скунзяка перехватив кіпер.
 
Регулярна небезпека йшла з правого флангу у «Дийдо». Так, після подачі Кеменя Хмельовський ледь не заніс круглого собі у ворота – обійшлось. Згодом той таки Кемень виходив на оперативний простір (не всі захисники встигли вибігти для створення положення поза грою) і прокидав собі м'яч на хід. У боротьбі з оборонцем впав, але свисток мовчав.
 
За кілька хвилин минайці знову не втигли як слід вибігти з офсайдної пастки і Скунзяк без перешкод пробивав по воротах. Вище.
 
У таймі другому минайці, скориставшись першою ж гольовою нагодою, подвоїли рахунок. Передача Шпака на хід Чедрику, і той, зблизившись зі кіпером, пробиває точно в кут – 2:0.
 
На 57 хвилині гравці «Минаю» і зовсім довели рахунок до розгромного. Пас Чедрика з флангу на Кополовця, який трохи покрутившись з м'ячем, віддав під удар Микуляку. Точно в нижній кут – 3:0.
 
Згодом гостро пробивав Бобаль зі штрафного. Закручував у дальній верхній кут, однак забракло точності. Уже в середині тайму, в одному з епізодів, у боротьбі у штрафному майданчику господарів, Скунзяк обікрав Пустовіта і пробивав з кількох метрів, щоправда гострий кут та реакція кіпера завадили скоритити відрив у рахунку.
 
На 62 хвилині подача з корнера призвела до подвійної помилки Хмельовського. Перший навіс він ледь відбив, а на добиванні Загієв зумів перекинути кіпера – 3:1.
 
Після цього гра трохи заспокоїлась. І тільки час від часу виникала певна гострота.
 
Ближче під завершення подача з флангу у штрафну зону, де Багрій підрізав м'яч головою далі, а Чедрик, розташовуючись боком до воріт, наважився на удар ножицями. Ефектно, вражаюче, але від красеню-голу врятувала стійка. Згодом після пасу Микуляка удар на виконання завдавав Костик. В руки голкіперу.
 
Останній момент створили гості, які могли встановити мінімальний відрив у рахунку. Та удар Грицкевича головою пролетів трохи мимо цілі.
 
Таким чином минайці здобули впевнену перемогу 3:1, а найближчим переслідувачем тепер є команда «Середнє».
 
 
Арбітр: Михайло Митровський
Асистенти: Валерій Шкура, Яна Сащина, Роман Сенишин;
Делегат: Віктор Наскалов

Стадіон «Авангард»

 «Минай» – «Дийдо» 3:1

Голи: Михайло Чедрик 22, 47; Владислав Микуляк 51; Віталій Загієв 62

«Минай»: Владислав Хмельовський, Едуард Нергеш, Артем Пустовіт, Ігор Вагін, Євген Мирончук, Олексій Шпак, Владислав Микуляк, Нуцу Арделян, Михайло Кополовець, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль
На заміні: Юрій Погоріляк, Євген Костик, Едуард Дзьоба, Констянтин Багрій, Валентин Суслов
Тренер: Михайло Іваниця
 
«Дийдо»: Едуард Фединишинець, Юрій Береш, Володимир Лисиченко, Юрій Кохан, Віталій Загієв, Норберт Попович, Дмитро Чубірко, Євген Андрух, Чобо Кемень, Роберт Давід, Іван Скунзяк
На заміні: Михайло Куцкір, Роберт Товт, Олександр Грицкевич
Тренер: Іштван Гіді
 
Попереджені: Михайло Чедрик, Владислав Микуляк Фоторепортаж можна оглянути на офіційній сторінці у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1495 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: