Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" здобуває трудові три пункти (ФОТО)
19:55
"Минай" здобуває трудові три пункти (ФОТО)
Досить одностороння гра закінчилась впевненою перемогою минайців.

Минай на цю гру не міг розраховувати на Пиняшка, Вагіна, Мирончука та Багрія, тоді як у гостей надовго вибув Горзов та пропускав Юрій Кохан. Господарі зі старту кинулись штурмувати ворота Русина і вже на 10-й секунді Машталір пробив з правого краю та воротар забрав. Далі вже на 11-й хвилині Беца навісив зі свого флангу, а Гегедош пробив головою, але трохи не точно. Після подачі кутового від Микуляка Гегедош знову виграє верхову дуель та шкіряний летить вище рамки.
 
На 16-й хвилині чи не в першій вилазці до чужих воріт Станіслав Кохан переправив м’яч у чужі ворота, але до цього арбітр зафіксував фол на Образцові у боротьбі за відскок. На екваторі тайму Микуляк вийшов на хорошу ударну позицію з 14 метрів та воротар робить сейв, ще два добивання захисники заблокували. На 27-й хвилині двоє свалявців зустрілись у штрафній - Чубірко жорстко зупинив прохід Гегедоша та арбітр не вбачив порушення. Господарі продовжували будувати позиційні атаки на чужій половині поля. Шпак пробивав з 19 метрів та над поперечкою.
 
За хвилину Федак відкинув під удар Гегедошу і той потужно пробив, воротар з труднощами переводить круглого у перекладину. Після подачі з корнера від Микуляка Образцов пробив головою, але знову вище. Шпак з 14 метрів добре приклався по м’ячу та воротар на місці. При тотальній перевазі минайців у першому таймі глядачі так і не побачили голів.
 
Та після відпочинку та подвійної заміни підопічні Гібалюка провели два голи з роздягальні. Хоча на першій хвилині другого тайму Мудра пробивав з гострого кута, але не точно. На 49-й хвилині Микуляк віддав довгу передачу на хід Гегедошу, який вийшов віч-на-віч з голкіпером і ефектно підсік м’яч над ним – 1:0.
 
З виходом Кополовця більшість атак йшли через його лівий фланг. Так Кополовець скинув під удар Микуляку та сильний постріл капітана пройшов в сантиметрах від стійки. Після діагоналі від Гегедоша Кополовець бив з 13 метрів та Русин зіграв надійно. На 56-й хвилині Микуляк чудовим пасом шведою вивів Машталіра на ворота і той з правого краю пробив у ближній кут – 2:0.
 
Синьо-білі продовжували тиснути на ворота суперника, змушуючи Бужору більшість часу відпрацьовувати на оборону. Беца подав з правого флангу, Смок на дальній стійці замикав, але не влучив у рамку з близької відстані. Кополовець бив з лівого краю штрафної з 13 метрів, але мимо. Микуляк зі штрафного з 22 метрів трохи не влучив у ближню дев’ятку. На 72-й хвилин Мудра прорвався до воріт Погоріляка та пробити кіпера не зміг.
 
Гегедош закинув у штрафну на вільного Лободу та його удар головою воротар забрав без зайвих зусиль. На 79-й хвилині Гегедош пробив низом з 22 метрів, воротар впіймав. За мить Кополовець здійснив підбір після кутового і пробив з 18 метрів, та повз рамку. Через дві хвилини Гегедош вийшов на одного кіпера та вдруге переграти його не зумів. Ударами з середньої відстані потурбували Русина Микуляк та Гегедош, але марно. Вже у додатковий час Кополовець подав у карну зону, де Дзьоба пробив головою, але в руки воротарю.
 
Команда Гібалюка зуміла двічі пробити іршавську оборону, яка добре трималася майже годину.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Денис Дудаш, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 400
 
ФК «Минай» - ФК «Бужора» Іршава 2:0
 
Голи: Гегедош, 49, Машталір, 56.
 
Минай: Дмитро Бабенко (Юрій Погоріляк, 70), Василь Беца, Максим Минайленко, Владислав Образцов, Стефан Федак (Михайло Кополовець, 46), Олег Допілка, Роберт Смокоровський. Владислав Микуляк, Олексій Шпак (Яромир Лобода, 46), Сергій Машталір (Едуард Дзьоба, 61), Роберт Гегедош.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Бужора: Василь Русин, Дмитро Чубірка, Петро Попюрканич (Михайло Бізіля, 88), Едуард Шкіря, Василь Кормош, Володимир Томич, Станіслав Кохан, Мирослав Мудра (Володимир Завадка, 88), Василь Данканич (Сергій Рубан, 77), Іван Довгінко, Юрій Глеба (Назар Бобик, 61).
Запасний: Василь Сухан.
Тренер – Михайло Рацин.
 
Попередження: Федак, 40, Допілка, 70 – Кормош, 32.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2002 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: