Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Минай знову без перемоги
22:56
Минай знову без перемоги
У другому турі першості міста Трансвуд-УжНУ стримує минайців до нічиєї.

У другому турі першості міста Трансвуд-УжНУ стримує минайців до нічиєї.

Гра проходила на стадіоні села Невицьке і зібрала певну глядацьку аудиторію. Тренерський тандем Минаю Браїла - Пінковський зробили декілька змін у порівнянні з попереднім матчем проти Автомобіліста.

Впродовж всього матчу гості володіли відчутною ініціативою, яку реалізувати у зміну рахунку на табло вдалося всього один раз. Це правий атакуючий півзахисник Михайло Дудаш, близько двадцятої хвилини, вивів свою команду вперед. Та от підопічні Івана Ковача не хотіли миритися з таким розкладом і вже за десять хвилин, завдяки індивідуальним діям Олега Вишневського, відігралися. Удар із-за меж штрафної у Олега вийшов красивим і точним.

Біло-голубі продовжували насідати на ворота Хмелевського і найближчим до голу до перерви був Олександр Назаренко, який не зміг засмутити своїх екс-партнерів.

У другій половині гри Минай не полишав надії вирвати перемогу. Більшість їхніх атак закінчувались подачею у штрафну на Руслана Соскиду та сьогодні був явно не його день. В одному з моментів досвідчений форвард отримавши передачу у штрафній, замість удару почав йти в обіграш одразу на трьох захисників і втратив м’яч.

Трансвуд пробував втікати у контратаки силами Сегедія, Вишневського та Сіки, але потурбувати Ізая за весь другий тайм їм вдалося лічені рази. В останні десять хвилин вся боротьба проходила на половині поля господарів. Зхаисники білих Чобо Кемень, Юрій Кохан, Василь Бонтей та Вячеслав Куцик працювали на повну, блокуючи майже всі удари та простріли.

Героєм поєдинку міг стати Микола Ількович, який двічі пробивав головою після стандартів у виконанні Миколи Гибалюка. Та після подачі з кутового Ількович пробив у голкіпера, який добре зіграв позиційно. Ще один удар Миколи пройшов над перекладиною.

ФК Минай вдруге поспіль грає внічию, не реалізувавши безліч моментів. Трансвуд здобуває перші очки у першості міста.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 843 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: