Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайці зазанають поразки в Олександрії
12:45
Минайці зазанають поразки в Олександрії
«Ніка», яка не приносить нам удачу. Втретє граємо на цьому стадіоні і втретє програємо з рахунком 3:0.

Минайці зазанають поразки в Олександрії «Минайці» поступилися «Олександрії» і зараз. Гра не задалася з перших же хвилин – і саме у перші 45 хвилин ми пропустили двічі. В другому таймі малюнок гри «минайці» трохи змінили, проте витиснути максимум зі своїх моментів не змогли. А в кінці матчу пропустили ще. З Олександрії повертаємося без очок.  

В цій зустрічі тренерський штаб традиційно схему не змінював. А ось зміни у складі були. Так, на фланзі оборони вперше за довгий час вийшов Багайоко, в опорну зону повернувся Месхі, і з перших хвилин вийшов Селезньов з капітанською пов’язкою.

На жаль, як ми вже казали, гра не задалася з перших же хвилин. Суперник розпочав матч досить агресивно, з хорошими швидкостями, з контролем м’яча. Відповідно нашим хлопцям було важко – за м’яч ніяк не вдавалося зачепитися, доводилося багато працювати без нього.

Гра зосередилася на нашій половині поля, відповідно і моменти були саме у наші ворота. «Олександрія» грала широко, використовувала фланги, де ми не доопрацьовували, і саме звідти забили двічі: спочатку, на 27 хвилині, з лівого прийшла подача, яку завершив Спінеллі, а через 10 хвилин, вже після проходу правим флангом відзначився Третьяков.

«Минайці» же якщо і загострювали ситуацію у чужих воріт, то тільки наприкінці тайму і лише зі стандартів.

Зрозуміло, що після перерви цю ситуацію слід було виправляти. І вже в другому таймі нам гра давалася краще – ми заволоділи м’ячом, почали будувати позиційно атаки. І з 50 хвилини ми все частіше навідувалися до фінальної треті воріт господарів. На жаль, нашим атакам не вистачало гостроти – зрештою, господарі непогано захищалися.

На 57 хвилині ми могли забивати – Гончар навісив правим флангом, Кулієв пробив головою, але голкіпер був на місці. Ми не залишили надалі спроб забити, але захисники господарів не давали особливо розвернутися у своїх воріт. Та і сама гра в атаці не надто клеїлась – не вистачало останнього пасу, було забагато браку в передачах.

Натомість наш опонент постійно турбував наші ворота завдяки швидким виходам з оборони. І нам забили ще. В одній з атак заробили кутовий і після його розіграшу відзначився захисник Дубра.

В підсумку програємо 3:0. Вже втретє поспіль. Нефартова арена для «минайців».

Наступний матч наша команда зіграє 12 грудня на виїзді з ковалівським «Колосом».


«Олександрія» – «Минай» 3:0

Голи: Спінеллі, 27, Третьяков, 36, Дубра, 84.

«Олександрія»: Білик, Бабогло, Калюжний (Демченко), Спінеллі (Устименко), Третьяков, Мірошніченко, Дришлюк, Кирюханцев (Кожушко), Цуріков, Рибалка (Копина), Дубра

«Минай»: Кучер, Гончар, Горін, Семенко, Багайоко (Білоног), Петрусенко, Месхі (Хахльов), Кулієв (Коваленко), Ахмедзаде, Селезньов (Кобак), Книш

Попередження: Леонов, Хахльов, Книш
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 267 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: