Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Минайці здобувають перемогу над угорським "Спартакусом"
20:57
Минайці здобувають перемогу над угорським "Спартакусом"
За два з половиною тижні до початку другої половини сезону «Минай» переміг у контрольному товариському поєдинку.

Минайці здобувають перемогу над угорським
Що приємно, переміг у міжнародному матчі. Що ще приємніше – зробили це на виїзді. Тепер же – перемога! Цінна та така важлива! Здобута у надзвичайно важкому протистоянні.
 
«Спартакус» (Ньїредьхаза) команда з другого за силою угорського дивізіону. Клуб наразі облаштувався у середині турнірної таблиці, останнім часом набравши хід в чемпіонаті. Враховуючи рівень угорського чемпіонату, можна сміливо стверджувати, що спаринг-партнер був досить хорошого рівня.
 
Це підтвердив і сам матч. Господарі розпочали його активно і вже на 11-ій хвилині зуміли відзначитися – зробив це Адам Тот. Проте «минайці», можна сказати, швидко виправилися.
 
Вони поступово гру вирівняли і почали володіти ситуацією. Так моменти стали виникати. І наприкінці першого тайму нарешті вдалося забити перший гол у Європі. Ця історична місія лягла на плечі Максима Гавриленка! Після розіграшу кутового він вдало зіграв на підборі та вколотив м’яч у ворота – 1:1.
 
У другому таймі «минайці» не «зрадили» своїй грі, яка дозволила добратися до приємного результату. Знову зіграла ставка на постріли з-за меж штрафної – цього разу свою майстерність вкотре довів досвідчений Владислав Микуляк, який влучно пробив у правий кут - 1:2. Асистував йому Василь Беца.
 
Загалом у матчі було чимало боротьби. Суперник не хотів поступатися, але наша команда виглядала краще та боролася за кожен мяч.
 
У обох команд виникали моменти. Але «минайці» атакували значно краще та гостріше. І завдяки цьому довели матч до перемоги. Ця гра свідчить – поступово команда набирає форму і вже виглядає значно краще. Та впевненіше. І це після виснажливих дворазових тренувань в день.
 
Отже, з першою міжнародною перемогою!
 
Наступний контрольний товариський матч «Минай» проведе також в Угорщині. В суботу, 23 березня, команда зіграє ще з одним представником Першої ліги Угорщини – ФК «Балмазуйварош». Початок гри – 14.00.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: