Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Міні-камбек юнаків «Сокола» у матчі з «Вітязем»
19:58
Міні-камбек юнаків «Сокола» у матчі з «Вітязем»
У неділю, 24 травня, на стадіоні кінчешського «Сокола», відбувся матч 4-го туру Західної зони першості Закарпатської області.

У неділю, 24 травня, на стадіоні кінчешського «Сокола», відбувся матч 4-го туру Західної зони першості Закарпатської області.

Сильнішого виявляли молодіжні склади ФК «Сокіл» (Кінчеш) та ФК «Вітязь» (Концгазо). Активніше гру розпочали гості з Концгазо, сподіваючись на швидкий гол. Цей задум з успішністю на 5 хвилині реалізував капітан гостей, Русин Любомир. Отримавши розрізну передачу з глибини поля, «тринадцятка» вітязців успішно реалізував вихід тет-а-тет з голкіпером.

Підопічні Станіслава Молнара ніяк не могли оговтатись від пропущеного голу. Яскравим доказом цього була бліда гра молодиків з Кінчеша. Всі спроби переломити хід зустрічі були безуспішними. Відсутність футбольної фантазії у атакуючих гравців, технічний брак, неправильний вибір тактики – все це стало «букетом» невдач на шляху до більш-менш позитивного результату у перші половині гри. У свою чергу, гравці ФК «Вітязь» легко стримували кволі атаки кінчешців, не забуваючи про контратаки. Однак, окрім невдалих ударів з-за меж карного, також нічого не могли створити. У такому дусі й грали команди упродовж 35 хвилин першого тайму (юнацькі команди грають за принципом «2 тайми по 35 хв.» – прим. ред.), не створюючи ніяких небезпек. Основний епіцентр подій охоплював середину поля, де точилась справжня недитяча боротьба. Проте, варто сказати, що перший тайм не виправдав тих надій і очікувань, які покладали на нього велика кількість глядачів як для матчу молодіжних складів.

Другий половину гри «веселіше» розпочали господарі поля, і уже у самому дебюті тайму зуміли переломити хід гри забитим м’ячем. Один із лідерів «Сокола», Євген Матринець, у прекрасному стилі «кладе» шкіряного у дальній кут воріт, до цього «навозивши» кількох опонентів. Раджу звернути увагу на цього хлопця більш іменитим командам!

Здавалось, що під час перерви у роздягальні «Сокола» відбулась серйозна розмова, адже у другому таймі від підопічних Молнара зразка першої тридцятип’ятихвилинки залишились тільки спогади. Футболісти по-справжньому ввімкнули голову і почали грати у комбінаційний футбол як у минулому сезоні. Слід виокремити зрілу гру у центрі поля Молнара, який практично один «розбирав» центр поля гостей і створював хороші можливості для партнерів. Автор першого голу, Євген Матринець, філігранним дриблінгом та баченням поля, доводив, що недарма носить «десятку» на спині. Унаслідок – купа нереалізованих моментів з боку господарів. Як мінімум двічі міг забивати форвард «Сокола» Мишанич, однак у одному з моментів не влучив по м’ячу, у іншому – забракло точності.

Підопічним Євгенія Гливки нічого не залишалось, крім того, як намагатись стримувати натиск господарів і сподіватись на примарний шанс продемонструвати хоча б щось з того, що вдавалось у першому таймі. Двічі небезпечно з-за меж карного пробивав хавбек вітязців – Владислав Деркавець. У моменті з першим ударом – шкіряний «облизнув» поперечку, у другому – прекрасний сейв продемонстрував голкіпер господарів – Еллі Канда.

Як не крути, але футболісти «Сокола» заслуговували на другий забитий м’яч. Під час затяжної атаки, яка, здавалось, приречена бодай на гольовий момент, Володимир Гіді спромігся спростувати ці слова. Уже під завісу матчу юний півзахисник автомобілістів вичекав момент для удару і направив кулясту сферу точно у нижній дальній кут воріт Михайла Готри. «Зіграла» заміна від Станіслава Молнара.

Пропущений м’яч геть «збив з ніг» підопічних Євгена Гливки. Кінцівка зустрічі пройшла без особливих емоцій та загострень з боку гостей. Молодіжка «Сокола» впевнено довела це протистояння до заслуженої перемоги з рахунком 2:1.


Головний арбітр: Олександр Абель
Асистенти: Тарас Шопа, Віктор Магурський

Кількість глядачів: 150

ФК «Сокіл» – ФК «Вітязь» (Юнаки) – 2:1

Голи: Матринець, 37, Гіді, 63 – Русин, 5.

ФК «Сокіл»: Канда, Левченко, Лукачина, Сатмарі, Дзямко, Шпак (Іллар, 36), Молнар, Куртанич (Гіді, 55), Чорнак, Матринець, Мишанич.
Головний тренер: Станіслав Молнар

ФК «Вітязь»: Сливка (Готра, 36), Бесага, Батрин, Русин, Голубка, Купар, Химич, Малиш, Деркавець, Лелекач (Пастеляк, 45), Вамош.
Головний тренер: Євген Гливка
Аттіла ЕРДЕЛІ, ЛОБДА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 665 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: