Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Міні-камбек від юнаків Чопа
08:53
Міні-камбек від юнаків Чопа
Юнацькі склади Чопа та Баранинців не виявили сильнішого.

Міні-камбек від юнаків Чопа Як і у грі основних складів номінальними господарями цього поєдинку були Баранинці але через те, що стан поля ще готують до нового сезону, першу гру довелось грати на виїзді.

Початок першого тайму команди провели обережно. Але поступово Баранинці взяли м’яч під свій контроль. Підопічні Балажинця старались комбінувати в центрі поля. Чопські футболісти, в свою чергу, створювали гостроту виключно на контратаках, які з відносним успіхом нівелювали захисники Баранинців.

В середині першого тайму перевага Баранинців стала дуже відчутною, біля воріт залізничників ставало все гарячіше. І ось на 25-й хвилині, після атаки лівим флагом Ухатюк накрутив опонента і подав у штрафну, де Гряділь замикав подачу вже практично у пусті ворота, 1:0.

Після цього номінальні господарі ще більше додали у грі, і ось на 35-ій хвилині, після красивої комбінації за участі Гряділя, Пайдича і Ухатюка, м’яч потрапив до останнього і Артем не вагаючись прицільно пробив у ближній від голкіпера кут, 2:0.

Другий тайм підопічні Балажинця почали не так жваво, як перший, і чопські футболісти почали цим користуватись, створюючи свої атаки. Баранинці ніяк не могли показати ту гру, що в першому таймі і це стало причиною пропущеного гола.

На 52-й хвилині центральний захисник номінальних господарів зносить в штрафній форварда суперника, рефері ставить пенальті. Марчищаг впевнено реалізовує удар з одинадцятиметрової позначки, 2:1.

Після такого, баранинські юнаки не змогли оговтатись і все частіше припускались помилок при побудові своїх атак, чим залюбки користувались залізничники. Але все ж таки підопічні Балажинця змогли провести хорошу контратаку, коли Мармур увірвався у штрафну, вже прибрав воротаря, але затягнув з ударом і небезпечний момент було втрачено.

На 62-й хвилині стався прикрий епізод для номінальних господарів, локомотивці розгортали позиційну атаку і після фолу Пайдича, Йосип залишає свою команду в меншості.

Під завершення гри Баранинці пропустили ще раз. Після кросу в штрафну, захисник і воротар не порозумілись один з одним, що стало причиною автоголу, 2:2.

Чоп вириває нічию у складному поєдинку.

Гра юнацьких складів Баранинців та Локомотива подарувала глядачам багато емоцій. Залишається побажати командам, аби вони і надалі радували вболівальників яскравою грою.


Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Степан Біров

 м.Чоп, стадіон «Локомотив», глядачів 200
 
ФК «Баранинці» - ФК «Локомотив-Чоп» 2:2

Голи: Гряділь, 25, Ухатюк, 35 – Марчищаг, 52, Данкулинець, 69 (автогол).

Баранинці: Андрій Іонін, Михайло Шовш, Олександр Єршов, Крістіан Федака (Едвін Мармур, 25), Олександр Гряділь, Артем Ухатюк, Герман Павлик, Іван Шкірта (Руслан Вайда, 58), Йосип Пайдич, Олег Попович (Владислав Семйон, 55), Михайло Данкулинець.
Запасні: Віталій Малило.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Локомотив: Вадим Тарасов, Ярослав Увсрів, Олександр Сивак, Василь Павлик, Віталій Валієв, Володимир Гіжан, Дмитро Рунянин, Ігор Гойзан, Ігор Марчищаг, Янош Калаї, Євген Русин
Запасні: Євген Григорчук, Іван Кащуба, Андрій Гаян, Євген Всиницький, Мате Товт.
Тренер – Мартиненко В.В.

Попередження: Пайдич, 50, Єршов, 52, Гряділь, 65, Павлик 67.

Вилучення: Пайдич, 60.   
     LOBDA
                 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1269 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: