Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімальна перемога "Бобовища"
23:32
Мінімальна перемога "Бобовища"
В суботу, 23 квітня, на стадіоні села Бобовище місцева команда приймала гостей з Баранинців.

Мінімальна перемога В минулому році тут була зафіксована нульова нічия між цими командами.

Стартові хвилини видались успішнішими для господарів, вже на 3-й хвилині після подачі кутового і помилки Ізая на виході, Сливка забиває вже в порожні ворота. Швидкий гол спантеличив гостей і Бобовище відразу перехопило ініціативу. Господарі все частіше підбиралися до штрафного майданчика Баранинців, але на останньому рубежі не вистачало завершення атаки.

На 10-й хвилині стався небезпечний епізод за участі голкіпера господарів: захисник відпасував назад, а голкіпер припустився помилки при прийомі м’яча, але Загорчак не скористався таким подарунком.

Баранинці старались будувати свою гру через атаки швидкими флангами. Медвєдєв та Лукіяник раз по раз примушували захисників Бобовища помилятись. Після цього гра поступово переходила в центр поля і вболівальники відверто сумували на трибунах, поки на 31-й хвилині Янцо, після розрізної передачі, не вивів Лукіяника майже один в один з голкіпером, Євген прострілював, але Загорчак не зміг завершити атаку. Одразу в наступній атаці чорно-зелені розігнали хорошу атаку, після подачі з правого флангу, нападник Бобовища пробив головою, але Ізай на місці.

Йшла 35-та хвилина гри, коли господарі в одній із численних атак прострілювали в штрафну, але захисники гостей нівелювали цю загрозу і відразу вибігали в перспективну контратаку, але марно. В наступній спробі вразити ворота суперників, Бобовище подавало кутовий, нападник пробивав головою, але захисник рятує свою команду, вибивши м’яч з лінії воріт.

На 40-й хвилині чергова хвиля атак господарів закінчилась тим, що Ізай необачно покинув ворота і нападник вже перекидував його, але за голкіпера зіграла поперечка, добивання результату не дало. Це розізлило підопічних Іваниці і вже в наступній атаці вони створили хорошу можливість для взяття воріт. Загорчак, після кросу в штрафну, пробивав головою, але не точно.

Перший тайм закінчився зміщенням Лукіяника з лівого флангу і пострілом в дальній кут, але удар у Євгена вийшов заслабким і голкіпер з легкістю забирає м’яч.

Тайм другий почався з атак Бобовища. На 55-й хвилині біля воріт Баранинців знову стало гаряче,«десятка» господарів пробивав по воротам, але вище. Після цього гра заспокоїлась і деякий час проходила в центрі поля.

На 60-й хвилині Бобовище розігнало стрімку атаку, після якої Сливка вийшов на побачення з голкіпером, але Ізай парирував удар. Одразу в наступній атаці чорно-зелених, вже Козак після метушні перед штрафним майданчиком гостей виходить один в один з Ізаєм, але голкіпер виходить переможцем в цій дуелі.

Поодинокі атаки молодої команди з Баранинців результату не давали. Якраз в одній із таких нечисленних атак Дзямко виходить на голкіпера і забиває, але боковий арбітр сигналізував про положення поза грою.

Кінцівку зустрічі команди догравали на зустрічних курсах. На 85-й хвилині «десятка» Бобовища знову створив небезпечний момент, він виконав хороший простріл в штрафну суперника, але партнери не змогли збільшити свою перевагу. З відповддю Баранинці не забарились, Балажинець видав хорошу передачу з глибини поля, але партнер не зміг нею як слід скористатись. На цьому головний арбітр дав свисток про закінчення гри.

Ця гра була багата на моменти, але обом командам потрібно попрацювати над реалізацією. Отже, це вже друга поспіль поразка підопічних Іваниці. А Бобовище заробляє три бали і може з упевненістю підходити до наступного поєдинку.
 
 
Арбітри: Печунка В., Граб І., Мучичка М.
Делегат – Головнич С.С.
с.Бобовище, глядачів 200

ФК «Бобовище» - ФК «Баранинці» 1:0

Голи: Сливка, 3.

Бобовище: Валентин Сидоряк, Чаба Товт, Анатолій Богович, Олександр Бабинець,  Андрій Герц, Андрій Товт, Володимир Козак, Василь Сливка, Юрій Сінкін, Олександр Сенько, Ярослав Когутич.
Запасні: Василь Петах, Євген Русин.
Тренер – Іван Ковач.

Баранинці: Андрій Ізай, Богдан Дзямко, Ярослав Фаринич, Давид Дьордяй, Юрій Жидик, Віталій Мєдвєдєв, Михайло Янцо, Рудольф Балажинець, Ярослав Костик, Євген Лукіяник, Євген Загорчак.
Запасні: Ігор Джуджук, Дмитро Опаленик, Артем Ухатюк.
Тренер – Михайло Іваниця.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1181 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: