Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Мінімальна поразка СДЮСШОР U17 в останньому турі (ФОТО)
15:40
Мінімальна поразка СДЮСШОР U17 в останньому турі (ФОТО)
24-го травня на стадіоні "Спартак" проходив матч ДЮФЛ України 18-го туру, в якому ужгородський СДЮСШОР приймав ФК "Львів".

Мінімальна поразка СДЮСШОР U17 в останньому турі (ФОТО)
Традиційно для матчів чемпіонату України першими на футбольне поле вийшли гравці вікової категорії U-17. Формально фаворитами вважались гості, адже вони посідали 6-те місце в турнірній таблиці, натомість СДЮШОРівці займали 8-ме.
 
Початок матчу був за ужгородцями. Вони з перших хвилин заволоділи територіальною перевагою і почали будувати свої атаки, львів'яни здебільшого відсиджувались в захисті. Вже на 8-й хвилині господарі створили перший напівмомент. Після навісу з кутового захисник Ужгороду Ільчук Іван небезпечно пробивав по воротам, але м'яч пролетів мимо воріт. Господарі продовжували свій натиск. На 13-й хвилині Луців Петро зі штрафного зробив вивірений навіс у карний майданчик противника, м'яч знайшов Луціва Василя,і Василь пробивав головою, але круглий пролетів в лічених сантиметрах від стійки воріт гостей.
 
Згодом на 20-й хвилині ФК "Львів" забив неочікуваний гол. Крайній півзахисник гостей Хімчак Максим обіграв свого опонента та пробив у перекладину воріт Ужгороду, а на добиванні найспритнішим був Занько Максим, який і вивів свою команду вперед – 0:1.
 
Однак гості не довго раділи. Всього через хвилину господарі зуміли відквитати відставання у рахунку. Після прекрасної, комбінаційної атаки на побачення з голкіпером львів'ян вийшов Луців Петро і без проблем забив гол. Через декілька хвилин СДЮСШОРівці могли вийти вперед. Після навісу з кутового Луців Василь небезпечно пробивав головою, але вдача знову була на боці гостей.
 
У другому таймі гра була набагато спокійніша, ніж в першому. Гольових моментів було обмаль і вся гра точилась в центрі поля. Так тривало до 58-ї хвилини. Саме тоді львів'яни знову вийшли вперед. Після комбінаційної атаки гравець гостей, той таки Хімчак Максим, з семи метрів без супротиву пробив по воротам Костика і м'яч залетів у сітку воріт. Після пропущеного голу підопічні Миколи Фанти ринулись вперед, аби відновити паритет на табло. Під кінець зустрічі ужгородці повністю перегравали свого опонента, але забити гол ніяк не вдалось. Найчастіше ужгородцям не вистачало якісного останнього пасу.

В самому кінці матчу СДЮСШОР зрештою отримав справжній гольовий момент. Луців Василь з восьми метрів небезпечно пробивав по воротам гостей, але м'яч якимось дивом не влучив в рамку воріт і матч так і завершився з рахунком 1:2 на користь ФК "Львів", хоча по самій грі ужгородці явно не заслуговували на поразку.

 
Арбітр: Липко Мирослав
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Рубей Вадим
Інспектор: Митровський Михайло
 
"СДЮСШОР" Ужгород - ФК "Львів" Львів 1:2

Голи: В. Луців, 24 - Занько, 20, Хімчак, 58.
 
"СДЮСШОР" Ужгород: Костик О, Зінчук Н, Луців П, Русин М, Луців В, Куртанич Р, Кормош В, Пригара Н, Ільчук І, Кобеляш О, Ростока Е.
Запасні: Сухан В, Габовда Т, Голубка Р, Качаєв В.
 
ФК "Львів" Львів: Купанський В, Харіпов О, Стефаншин І, Карвацький А, Сакура В, Хімчак М, Тягпо О, Пентелосчук Д, анько М, Левків Я, Ременок А.
Запасні: Баран Я, Рус М, Цимбола Н, Саницький Т.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 860 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: