Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімальна звитяга юнаків Мункача (ФОТО)
22:43
Мінімальна звитяга юнаків Мункача (ФОТО)
Команда з міста над Латорицею продовжує свою безпрограшну серію.

Мінімальна звитяга юнаків Мункача (ФОТО) У минулому сезоні ці команди обмінялись гостьовими перемогами, тож підопічні Фізера продовжили цю традицію.

Хоча сама гра не була видовищною. Гості краще тримали м’яч і частіше загрожували чужим воротам. Навроцький на старті добряче приклався з 15 метрів та Кундрик відбив.

Трохи згодом Віктор Луцяк також потрапив у ціль з 22 метрів, але знову на заваді стає воротар.

Основні події відбувались в центрі поля, де команди допускали чимало помилок. В одній з атак Мотринця зачепили у чужій штрафній,  але свисток арбітра промовчав.

До перерви кіпер господарів ще два рази виручив свою команду. Дан прострілив, а Онещук підправив у ворота – сейв Кундрика. Василь Зан пробив з 17 метрів, воротар забирає круглого.

 На початку другої половини гри Лукачина мав чудову нагоду забити, однак з близької відстані проби слабо і не точно. Зан ще раз вистрілив з 20 метрів, кіпер грає надійно.

У перерві гості провели декілька замін, одна з яких стала вирішальною. Габаритний Артем Баятян з'явившись на полі почав тримати захист суперника в напрузі. А на 62-ій хвилині форвард вдало відкрився між захисниками, отримав передачу, вийшов на ворота і пробив точно в дальню дев'ятку. 0:1.

Та підопічні Дороговича були дуже близькими, щоб здобути перші очки і вирвати нічию. Голубка у підкаті жорстко відібрав м’яч у захисника мукачівців, віддав на Яцківа, який вибіг на одного воротаря та його удар Колісник переводить у стійку.

Більше ні одна з команд не створила нічого гострого. В більшій мірі в цьому заслуга гостей, які контролювали гру до самого фінального свистка.   
 
 
Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Крістіан Ліб, Мирослав Гала
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 100
 
ФК «Середнє» - ФК «Мункач» Мукачево 0:1

Голи: Баятян, 62.

Середнє: Степан Кундрик, Анатолій Тотін, Віктор Луцак, Василь Шуха (Олександр Бордаш, 61), Віталій Долгош, Йосип Басараб (Ростислав Голубка, 27), Олександр Лукачина (Максим Степаненко, 48), Євген Мотринець, Денис Яцків, Антон Бакайса, Віктор Довганюк.
Запасні: Сергій Цубина, Василь Попович, Іван Зозуляк, Станіслав Костик.
Тренер – Микола Дорогович.

Мункач: Максим Колісник, Роман Бабинець, Дмитро Пересулько (Владислав Савка, 42), Василь Василинець, Василь Дан (Артем Баятян, 36), Володимир Онещук, Максим Навроцький (Роберт Шеверньов, 36), Василь Зан, Крістіан Пекарь (Максим Кодря, 36), Роман Папарига, Юрій Василиженко.
Запасні: Іван Орбан, Максим Рашевський, Іван Байса.
Тренер – Іван Фізер.
 
Попередження: Баятян, 54, Байса, 62.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: