Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мінімальна звитяга юнаків "Вітязя" (ФОТО)
18:38
Мінімальна звитяга юнаків "Вітязя" (ФОТО)
У центральному поєдинку 21-го туру «Вітязь» з Концова переграв однолітків з Баранинців.

Мінімальна звитяга юнаків Для обох колективів у цій зустрічі важливо було перемагати, аби вести подальшу боротьбу за чемпіонство.

Вже з перших хвилин господарі почали активно атакувати. Здебільшого закінчуючи свої атаки дальніми пострілами, що не складало труднощів для голкіпера гостей. Юнаки «Баранинців» в свою чергу також намагались загострювати гру біля протилежних воріт, але безрезультатно.

Так продовжувалось до 25-ї хвилини. Здавалося б безпечний штрафний з центру поля закінчився голом. Після удару Кобеляша голкіпер помилився на виході і м’яч плавно опустився у дальню дев’ятку - 1:0.

Надалі обидва колективи обмінювались небезпечними атаками, але бажаного результату досягти не вдалось. Вже під кінець першого тайму господарі подвоїли свою перевагу. Після подачі в штрафну Ніцкулич скористався помилкою захисника і перекинув голкіпера.

Тайм другий підготував для вболівальників чималу кількість небезпечних моментів, але вони мали нагоду побачити лише один забитий м’яч.

На 40-й хвилині Ніцкулич мав можливість виводити свою команду вперед, але з кількох метрів не зміг влучити у ворота. За десять хвилин гості змогли скоротити відставання у рахунку. Після подачі з кута поля Павлик пробиває головою у ближній кут – 2:1.

Згодом Гряділь втратив хорошу можливість, аби відзначитись. Після прострілу в карний суперника Олександр випередив захисника, але не зміг влучити у ціль. Надалі гра проходила переважно у центрі поля. Господарі намагалися збільшити свою перевагу, але на останньому рубежі вдало діяв голкіпер.

Отже, програвши цей поєдинок підопічні Балажинця втрачають будь-які шанси на чемпіонство. Що ж до юнаків «Вітязя», то вони мають непогані шанси скласти конкуренцію перечинським «Карпатам» та «Бобовищу».
 

Арбітри: Митровський М., Шкура В., Вовчанський І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» – ФК «Баранинці» 2:1
 
Голи: Кобеляш 25, Ніцкулич 30 – Павлик 50.
 
Вітязь: Костик Олександр, Дуран Вадим, Луців Петро, Ростока Едуард, Габовда Тиберій, Кобеляш Олександр, Ніцкулич Девід, Луців Василь, Химич Олександр, Качаєв Василь, Батрин Віктор.
Запасні: Купар Євген, Лелекач Юрій, Цогла Сергій.

Баранинці: Марко Костянтин, Федака Крістіан, Вайда Руслан, Шовш Михайло, Уста Станіслав, Янцо Михайло, Шкірта Іван, Дьордяй Давид, Данкулинець Михайло, Гряділь Олександр ,Єршов Олександр.
Запасні: Галушка Василь, Вогар Василь, Павлик Герман, Зубанич Данило, Пайдич Йосип, Товтин Юрій, Левченко Дмитро, Сатмарій Євген, Товтин Юрій.
Тренер – Балажинець Рудольф
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 815 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: