Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мирова «Севлюша» та «Середнього» (ФОТО)
19:03
Мирова «Севлюша» та «Середнього» (ФОТО)
Виноградівці не змогли розпечатати ворота аутсайдера групи.

Мирова «Севлюша» та «Середнього» (ФОТО)
Цей матч носив важливе значення для «Севлюша», який веде активну боротьбу за вихід з групи. Хоча у середнянців також були теоретичні шанси у разі перемоги. 
 
Гравці у червоній формі більше тримали м'яч, вишукуючи шляхи до воріт Костюка. Та наблизитись їм вдавалось вкрай рідко, тому севлюшці впродовж матчу обстрілювали ворота з середньої та дальньої дистанції. Але процент влучності у них був дуже малий.
 
З самого початку активністю відзначався Роман Орос, якого на 10 хвилині зачепив у штрафній Олександр Пахомов, однак арбітр не розцінив це як фол. Згодом Орос технічно пройшов весь центр захисту суперника та трохи відпустив шкіряного і Костюк перехопив його.
 
Найгострішим у першій половині гри виявився удар Мешка, який обійшов Бецу у обвідним ударом цілив у дальній кут. Але трохи не докрутив.
 
«Середнє» намагалось грати більш вертикально, весь час шукаючи довгими передачами Соскиду та Русина. Останній якраз і завдав єдиного удару у рамку за перші 35 хвилин.
 
Та вже на старті другого тайму жовто-сині змарнували перспективну атаку, коли вибігали 4 в 3. Та удар Мадяра відбив Гринишин. Небезпечно з кута поля закрутив у ворота Лінтур, воротар Виноградова зіграв надійно.
 
На 59-ій хвилині Гулович збив у своїй штрафній Ороса, і Шимон призначив пенальті. До одинадцятиметрової позначки підійшов Міца, але його удар прийняла на себе стійка.
 
Свіжий Довганюк з лівого краю віддав на Соскиду, який пробив з 16 метрів та м'яч заблокував Міца (круглий зачепив і руку захисника, але суддя не зупинив гру).
 
Підопічні Білака збільшували тиск на оборону господарів. За шість хвилин до завершення гри пропустили контрвипад і Чонка не по правилам зупинив у центрі Русина, за що отримав попередження, яке було для нього вже другим. Першу жовту плеймейкер «Севлюша» отримав, якоби за симуляцію, хоча у тому моменті Юрій отримав по ногах і мав бути стандарт у бік воріт середнянців.  
 
Господарі у більшості створили лише один момент, коли Соскида пробивав головою після подачі зі штрафного. Останні хвилини підопічні Дьордя провели відбиваючись від атак севлюшців.
 
«Середнє» набирає перші пункти у Зимовій першості Закарпаття, а «Севлюш» відчутно зменшив свої шанси на друге місце. Середнянці продовжують свою безпрограшну серію із виноградівцями. 
       
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50 
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» 0:0
 
Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Олександр Пахомов, Едгард Русин, Василь Беца, Назар Слободян, Іван Жентичко, Денис Пахомов, Євген Ференцик, Руслан Соскида, Іван Русин  .
Запасні: Костянтин Марко, Владислав Ковач, Андріан Лінтур, Віктор Довганюк, Сергій Щербанич, Олександр Мадяр, Василь Маргітич.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Роман Гобона, Андрій Ломага, Себастіан Шопота, Олександр Міца, Віталій Чейпеш, Мирослав Мудра, Роман Орос, Юрій Чонка, Олексій Остафійчук, Юрій Мешко.
Запасні: Олександр Логойда, Богдан Дорі, Дмитро Жуков, Микола Ляхович, Василь Вашкеба, Артур Вайда, Богдан Котляр.
Тренер – Іван Білак.

Попередження: Пахомов О. 31, Пахомов Д. 35+1 – Гобона, 29, Чонка, 56, Міца, 61.
 
Вилучення: Чонка, 65 (друге попередження).
 
На 59 хв. Міца не реалізував пенальті (стійка).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1109 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: