Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мирова у благодійному матчі всеукраїнських та місцевих зірок футболу
14:39
Мирова у благодійному матчі всеукраїнських та місцевих зірок футболу
У неділю, 8 травня, в Іршаві «минайці» разом із зірками українського футболу зіграли благодійний матч проти збірної Іршавської ОТГ.

Мирова у благодійному матчі всеукраїнських та місцевих зірок футболу Поєдинок вийшов досить цікавий – насичений подіями, голами та справжньою боротьбою. І, звісно зірковими іменами. Склад зірок української команди був наступним:

Перший тайм: Новак, Полянський, Цимбал, Микуляк, Кулієв, Шаран (Байдал), Аржанов, Кардаш, Бобаль, Шацкіх, Селезньов

Другий тайм: Кемкін, Селезньов, Шацкіх, Станкович, Голуб, Байдал, Наумець, Касімов, Кулієв, (Аржанов), Микуляк (Бобаль), Шацкіх (Селезньов-молодший)

Наша команда пропустила першими – господарям вдалося провести дві результативні атаки. Але ще в першому таймі вдалося зрівняти рахунок. Спочатку головний тренер «Минаю» забив зі штрафного, а потім Селезньов зрівняв – 2:2.

В другому таймі гра була ще результативнішою – дубль на рахунку Владислава Наумця, ще по голу забив Максим Шацьких (пенальті), Данило Голуб. Останнім відзначився молодий та перспективний син Євгена Селезньова – Руслан, який наприкінці гри вдало зіграв на добиванні. В підсумку – нічия 7:7.

На таку подію завітав повний стадіон – практично тисяча вболівальників. Завітали і поважні гості: перший віце-президент УАФ Олег Протасов та Анатолій Демяненко.

Місцеві мешканці не тільки прийшли вболівати за кумирів, а й підтримати наші ЗСУ благодійними внесками. Завдяки цьому вдалося зібрати майже 85 тисяч грн. – ці кошти підуть на підтримку наших захисників.

«Ми з першого дня війни допомагаємо чим можемо, – розповів президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк. – Робимо все від нас залежне. Виникла така ідея – провести матч разом з іменитими футболістами та нашими гравцями. І вона вдалася. З одної сторони вдалося подарувати мешканцям Іршави свято футболу – і побачив, що їм сподобалося. З іншої – зібрали грошей, які обов’язково підуть на потреби наших військових. Гадаю, що подібну практику таких матчів будемо продовжувати».
 
 
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 518 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: