Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Мирова у Рівному
20:32
Мирова у Рівному
«Минай» набирає одне очко у виїзному матчі проти «Вереса».

Мирова у Рівному   Перші хвилини пройшли з невеличкою перевагою гостей. Закарпатці частіше опинялись поблизу воріт Ющишина, проте серйозного загострення створити не вдалось. На 14-й хвилині перший удар по воротам господарів виконав Міхаіл Гечев. Удар молдавського півзахисника з-за меж штрафної площі вийшов сильним, але трохи неточним. Цілком можливо, що для Гечева протистояння зі своєю колишньою командою було принципове. Тому й бажання проявити себе було велике.

Рівненці відповіли на 15-й хвилині. Атаку з правого флангу завершив ударом Станіслав Шарай. На щастя для гостей, м’яч пролетів повз цілі. Ще через хвилину вступити у гру Бандуру змусив Владислав Шарай. Хавбек пробив з-під захисника, але точно в руки голкіперу.

На 34-й хвилині «Верес» вимагав червону картку Олександру Бандурі. Юрію Вірту здалось, що голкіпер «Минаю» зіграв руками за межами штрафної площі. Проте відеоповтор підтверджує, що Бандура грав у межах правил.

Наприкінці тайму відзначитись могли гості. Гечев заробив стандарт поблизу воріт, а Юрій Кравчук потужно вистрелив зі штрафного. М’яч полетів у бік воріт рикошетом від ноги захисника «Вереса», проте Ющишин зумів зреагувати.

Ще до перерви Кравчуку встиг відповісти Блізніченко. Його удар був сильним, проте Бандура перевів м’яч на кутовий.

Дебют другого тайму також пройшов за переваги гостей. Потужний удар здалеку Вітенчука перевів на кутовий захисник, а спроба замкнути навісну передачу Горіна виявилась неточною.

«Верес» більшість часу захищався, проте свій момент знайшов. Блізніченко опинився один в районі 11-метрової позначки та в дотик переграв Бандуру – 1:0.

Після пропущенного голу Володимир Шаран «кинув» в бій Андрія Булезу та Михайла Шишку замість Чуєва та Горіна. Минайці перебудувались та швидко зрівняли рахунок. Валерій Рогозинський перевів м’яч з лівого флангу на правий, звідки Гечев виконав навісну передачу в штрафну площу. Олег Вишневський дотепно пропустив м’яч на дальню штангу, а Єгор Твердохліб в дотик переграв Ющишина – 1:1.

На 64-й хвилині гості мали шанс вийти вперед. Помилкою на виході Ющишина міг скористатись Вишневський, але нападник «Минаю» перекинув й голкікепара, й ворота.

На останніх хвилинах вирвати перемогу могла команда Вірта. Шестаков вискочив сам на сам з голкіпером, проте Кравчук в останній момент в підкаті зіграв чисто й надійно.


ВЕРЕС (Рівне) – МИНАЙ (Минай) – 1:1 (0:0).

Голи: 1:0 Блізніченко, 1:1 Твердохліб, 60.

Верес: Ющишин, Г.Пасіч, Хондак, Курко, Вовченко, КЛЬОЦ (Шух, 82), Лебеденко, Блізніченко (Дахновський, 74), В.Шарай, С.Шарай, Гайдучик (Шестаков, 73).

Минай: БАНДУРА, Гончар, Чуєв (Булеза, 58), Ю.Кравчук, Нємчанінов, Горін (Шишка, 58), Вітенчук, Гечев, Рогозинський (Трубочкін, 75), Твердохліб, Вишневський (Коломоєць, 84).

Попередження: Горін, 22, Г.Пасіч, 40.

Прес-служба ФК "Минай"


 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 230 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: