Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мирова у виноградівському двобої (ФОТО)
22:09
Мирова у виноградівському двобої (ФОТО)
У другому поєдинку третьої групи зимового чемпіонату Закарпаття виноградівський «Севлюш» екзаменував на міцність «Копаню».

У другому поєдинку третьої групи зимового чемпіонату Закарпаття виноградівський «Севлюш» екзаменував на міцність «Копаню».

Слід відзначити, що в цій грі на відміну від першого двобою цієї групи, своє вагоме слово сказала її величність погода. Сніг на газоні запасного поля на Хустському «стадіон-плаза» розтанув і перетворив його на болото. Гравці гепались і плювались на свою долю, та все ж боролись за результат до кінця. Таке було враження, що ми знаходимось не в Хусті, а в Болотному.

У першому таймі сонце, яке світило в сторону воріт Козаря, все ж трохи посприяло копанцям. Вони трохи краще виглядали в нападі. Саме їм під час атаки правим флангом вдалось на 7-й хвилині завдати першого удару-парашюту, який до того ж був влучним. Козар вдало обрав позицію і забрав мяча до рук. Через чотири хвилини під час аналогічної атаки виноградівці «заробили» зовсім не обовязковий фол. Михайло Свищо прострілив на ближню стійку, де віковий Іван Фурик залишив «із носом» значно молодших захисників суперника і проштовхнув мяч у правий кут – 1:0.

Виноградівці довго не могли отямитись, та за інерцією реваншизму намагались йти вперед, та не завжди могли розрахувати точність своїх передач на партнерів. «Копані» було дуже комфортно в ролі «руйнівного короля». Як наслідок більш-менш небезпечний удар Міци стався аж на 27-й хвилині, та на нього зреагував Пилип. Ще через хвилину Андрух заробив стандарт, а Міца з 30-ти метрів клав мяч під ліву стійочку. Воротар зреагував.

В кінці тайму команди обмінялись гостротою. На 32-й хвилині 6-й номер копанців хоча й пробив несильно, та траекторію польоту мяча змінив непередбачуваний газон і круглий перестрибнув над руками воротаря. Та вже наступної миті він застряг у болоті неподалік від брами. Через три хвилини Чізмар заробив стандарт з правого флангу. Мешко навісив та захисники винесли мяч. Однак, наступної миті круглий ліг точно на ногу Ломазі, який з льоту поклав мяч у правий верхній кут і забив один із найкрасивіших голів зимової першості – 1:1. «Це наш бразилець» – загомоніли глядачі на трибунах. За мить Андрій ще раз пробив з лівої ноги та цього разу мяч пролетів у пів-метрі від лівої девятки.

Друга половина гри пройшла у такій же вязкій боротьбі. Початок тайму був доволі рівним. На небезпечний удар Мешка зреагував Пилип. На 4-й хвилині копанці вивели на удар свого партнера, та Шопота і Ломага спільними зусиллями ліквідували небезпеку.

Середина другого тайму була теж доволі рівною. Біля воріт «Копані» було більше водних ресурсів у вигляді рідкого H2O. На 13-й хвилині удар зі стандарту з 30-ти метрів від Михайла Свища заблокував Міца. Через дві хвилини Міца сам виконував стандарт. Мяч летів точно в правий кут. Голкіпер врятував ситуацію. За мить після дуже гострого навісу від Мешка Пилипа підстрахували захисники. Копанці відповіли на 17-й та 18-й хвилинах двома гострими випадами по центру. В першій з них мяч після удару оминув ворота, а в другій – стіною стали захисники. Та все ж найкращий 99.99-відсотковий момент вони втратили на 22-й хвилині, коли після навісу зі стандарту їм вдався влучний удар головою. Мяч полетів під саму павутинку правої девятки, та Козар у неймовірному стрибку все ж дотягнувся до мяча і перевів його на кутовий.

В кінці гра трохи заспокоїлась. Моменти мала тільки «Копаня». На удар з 12-ти метрів на 27-й хвилині та на постріл з середини поля на 31-й хвилині зреагував воротар. Фінальний свисток Михайла Полончака зафіксував нічию.


«Севлюш» Виноградово – «Копаня» Велика Копаня 1:1 (1:1)

Голи: Іван Фурик, 11 – Андрій Ломага, 35.

«Севлюш»: Василь Козар, Олександр Міца, Олександр Логойда, Себастьян Шопота, Андрій Ломага, Дмитро Жуков, Юрій Мешко, Іван Чізмар, Євген Андрух, Мирослав Мудра, Борис Ковня.
Запасні: Едуард Кочіш, Віталій Чийпеш, Євген Товт, Василь Марушка, Василь Симканич, Роман Гобона.

«Копаня»: Михайло Пилип, Іван Фурик, Юрій Мотринич, Володимир Попадинець, Михайло Барник, Михайло Свищо, Іван Гулянич, Василь Фозекош, Степан Січ, Михайло Дубровка, Михайло Дорогій, Михайло Антолик.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 856 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: