Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Mіжнародний дитячий футбольний турнір Adidas 4 Sport Cup
23:45
Mіжнародний дитячий футбольний турнір Adidas 4 Sport Cup
На минулих вихідних у Пряшеві пройшов міжнародний дитячий футбольний турнір Adidas 4 Sport Cup, де взяли участь і закарпатські команди.

На минулих вихідних у Пряшеві (Словаччина) пройшов міжнародний дитячий футбольний турнір Adidas 4 Sport Cup, де взяли участь і закарпатські команди.

В категорії до 8 років Закарпаття було представлене командою СДЮШОР Ужгород. Та потрапивши в другу групу наші хлопці виступили не зовсім вдало. В першому матчі вони поступились СК Хірос-Еп Кечкемет (Угорщина) 3:1. Далі слідувала також поразка від ФК Адміра Прага Б (Чехія) – 5:2. В останньому матчі перевага була знову за суперником, як результат поразка від МФК Кошіце 3:1 і останнє місце в групі. В поєдинку за 13 підсумкове місце на турнірі ужгородці переграли українських однолітків Карпати Львів Б.

В цій віковій групі виступали ще три команди з України: ФК Чайка ім.. В. Лобановського, Карпати Львів та Карпати Львів Б. Карпати А у підсумку зайняли 16 місце. Київська Чайка прошла всю дистанцію змагань і в фіналі здобула золоті нагороди, вигравши у ФК Кошіце Юніор 1:0.


Наступна вікова категорія гравців до 9 років мала одразу трьох закарпатських представників. У другій групі ФШ Зінедін Ужгород вдало стартував з погрому МФК Кошіце 5:0. Наступний суперник наших хлопців дістав в два рази більше голів у свої ворота – 10:0 для ФК Татрана Пряшів (зелені). В третьому матчі також була розгромна перемога, на цей раз 4:0 з угорцями Керулеті ТВЕ Будапешт. В четвертій групі юні СДЮШОРівці з Ужгорода теж стартували з перемоги. З рахунком 1:0 зіграли з ФК Галактика Кошіце. Одразу ж виграли і другу гру від ФК САФІ Пряшів 5:2. Однак у битві за перше місце в групі ужгородці поступилися угорському Гонведу Деберцен 0:1.

В останній групі свалявське Сузіря теж не опустило переможну планку закарпатців. Спочатку були обіграні господарі змагань ФК Татран Пряшів (білі) 2:0. В другому матчі групи була зафіксована результативна нічия з ще одним фаворитом групи польським Аніро Торунь 4:4. Третя гра була виграна з більш ніж впевненим рахунком 5:0 з ФК Юніор Шаца.

В одній восьмій СДЮШОР переграв ФК Неготіно з Македонії 3:0. Свалявці вчинили погром Керулеті ТВЕ Будапешт 5:1. Зінедінівці пройшли угорців FS Közhasznú Alapítvány Vác 1:0.

В чвертьфіналі Сузіря зіграло внічию з кошицькою Галактикою, а в серії післяматчевих пенальті виявилися сильнішими 5:4. Ужгородське дербі між Зінедіном та СДЮШОРом також завершилось миром, пенальті ж краще пробили останні 2:3.

Жереб півфіналу знову звів дві наші команди і Ужгород виявися сильнішим за свалявців 3:0. В матчі за третє місце Сузіря переграє МФК Дольні Кубін 1:0.

У фіналі СДЮШОР поступився Аніро Торунь 1:3, тим самим здобувши срібні нагороди.

Кращим бомбардиром став свалявець Максим Островка, кращим воротарем – Станіслав Бойко. Також були відзначені Мирослав Таран (СДЮШОР), Костянтин Бобик (Зінедін) та Іван Русин (Сузіря).


Категорія U-10 мала одного нашого представника – СДЮШОР Ужгород. Наші хлопці першу звитягу здобули над ФК Попрад 3:0. Наступним під роздачу попали угорці Тестверісег Будапешт – 12:0. Остання гра в групі теж була за нашими – 3:0 над СК Футура Гуменне. Вийшовши з першого місця до однієї восьмої, там вони здолали ФК 011 Душановац Белград (Сербія) 5:2. В наступному раунді перед ними склали зброю СК Сенец 1:0.

Півфінал закінчився з таким самим рахунком на нашу користь, тепер вже проти СК Хірос-Еп Кечкемет (Угорщина).

Фінальна гра пройшла за нашим сценарієм і була виграна з рахунком 3:0 у МФК Земплін Міхайловце. Кращим бомбардиром став ужгородець Василь Дебич. Також у шістку кращих гравців турніру потрапили Арсеній Орос та Василь Дебич.


Практично ідентичний шлях пройшли і юні СДЮШОРівці U-11. Потрапивши в четверту групу, в дебюті вони здобули вікторію над FS Közhasznú Alapítvány Vác 2:0. Далі вдвічі більша перемога над Хайдубосормені ТЕ (Угорщина). Третя перемога у групі була здобути у битві з МФК Кошіце (жовті) – 3:1.

Перший раунд плей-офф був легко пройдений з рахунком 5:0 над ФК САФІ Пряшів. В чвертьфіналі стільки ж пропустили Гонвед Будапешт – 5:1. В півфіналі ужгородці знову перемогли МФК Кошіце та на цей раз синіх – 3:1. У вирішальному поєдинку з ФК Татран Пряшів не було забито голів в основний час. В післяматчевій лотереї Фортуна була на боці господарів 0:2. Закарпатці їдуть додому з сріблом. До кращих гравців турніру було зараховано Олександра Черевка.


В наступній віковій групі виступали дві команди із Закарпаття: СДЮШОР Ужгород та Сузіря Свалява. Та ще дві українські команди – ФК Іллічівець та Спортлідер Хмельницький.

СДЮШОР в третій групі стартував з перемоги над Ербуд Торунь (Польща) 2:0. Далі слідувала поразка від Гонведа Будапешт 1:2. В третій грі була зафіксована нічия з білорусами Брест Б - 1:1. А в боротьбі за другу сходинку в групі ужгородці поступилися ФК Татран Пряшів (зелені) 0:1.

Сузіря хоч і розпочало виступи на турнірі з поразки Татрану Пряшів (білі) 1:3 надалі в групі здобували лише перемоги. Перемога над Янг Бойз Неготіно (Македонія) 7:1, над Тестверісег (Угорщина) 6:0, над Стал Сталова (Польща) 4:0.

В одній восьмій СДЮШОР програв майбутньому фіналісту КС Полонія Срода Вікп (Польща) 3:0. Сузіря розписало мирову з ФАМТ Пряшів 1:1 і переграли господарів в серії пенальті 2:0.

Лише в чвертьфіналі Сузіря зупинив кривдник ужгородців КС Полонія Срода Вікп (Польща) 3:6. СДЮШОР в матчі за 13 місце зіграв 2:2 та програв по пенальті 2:3 Хайдубосормені ТЕ (Угорщина). Переможцем цієї вікової групи став ФК Іллічівець. Кращим снайпером став Ростилав Рацин (Сузіря).


В найстаршій групі на турніру U-13 виступили лише Сузіря Свалява та їх шлях був досить короткий. Програвши всі три матчі в групі ФАМТ Пряшів 1:2, Вац Варош (Угорщина) 1:6 та Бенекол Кошіце 1:5 закарпатці мали змогу поборотися лише за 15 місце, де переграли КП Калісса 14 Каліш (Польща) 1:0.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2107 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: