Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодь із Верхнього Коропця знову на висоті (ФОТО)
14:11
Молодь із Верхнього Коропця знову на висоті (ФОТО)
Про те, як юнаки «Карпат» вдруге в сезоні розгромили однолітків із Невицького читайте далі.

Молодь із Верхнього Коропця знову на висоті (ФОТО) Гості з певним острахом їхали в Лалово. У їх пам’яті залишився осад від того, як вдома не раз і не двічі виймали м’яча зі своїх воріт. Чи то автобус їхав повільніше, чи, як казали самі гравці, вони заїхали спочатку в Нижній, а потім у Верхній Коропець, й тільки після цього, з дуже суттєвим запізненням, приїхали на «Карпат-арену» в Лалово. Арбітри вже тримали ручку над рапортом, щоб записати технічну поразку та тренерський штаб «Карпат», порадившись із своїми гравцями, вирішив дати шанс супернику й попрохали рефері все ж провести офіційний реальний матч.

Думаю прихильникам технічних перемог задля турнірної наживи слід брати приклад із таких дій і при нагоді грати або перегравати матчі, де є позафутбольні моменти, а не радіти з того, що можливо сильніший або слабший суперник технічно програв. Бо далі, якщо порахувати очки за дійсними рахунками  в матчах, коли команди перебували на полі й забивали реальні голи, й порівняти з тими, що нарахували офіційні особи за буквою регламенту, пересічні уболівальники можуть зрозуміти, що «король голий і витягнутий на трон за вуха» й схожий на того, що був у «Бременських музиках».

Гравці з Невицького вийшли на поле вже в формі й одразу розім’яли мязи безпосередньо на полі, у той час як господарі, які вже не чекали суперника, приводили свій вигляд до бойового. Можливо саме це й вплинуло на те, що стартова десятихвилинка  пройшла на зустрічних курсах в дуже рівній боротьбі. Першу нагоду забити на 3-й хвилині мали «замкові», коли Громик вибіг на воротаря, та досвідчений Ціптак вчасно вийшов із воріт і виніс м’яч від нього з ноги. Через три хвилини відповіли підопічні Бели. Позиційна атака правим флангом за участю Гунгредера й Качура. Граб вибіг на перехоплення, що дозволило Юрику пробивати в порожні ворота, та воротаря підстрахував Дачиля, що виніс м'яч із лінії воріт.

Утім, в одній із наступних атак круглий все ж перетнув омріяну смужку, за наслідками атаки правим флангом зі зміщенням до центру за участю Юрика, Ороса та Барти. На її завершенні Роберт скинув трохи назад на лінію воротарського майданчика на Феру і той влучив у лівий кут. Воротар стрибав, зачепив, та м’яч від рукавиць все ж зрикошетив під стійку – 1:0.

Через шість хвилин атаку лівим флангом із зміщенням до центру завершилась виходом Ороса на воротаря, та цього разу Граб вибіг із воріт, скоротив кут обстрілу й ногою відбив удар Ярослава з 12-ти метрів. Далі було певне затишшя щодо небезпеки, а вибух стався під кінець тайму, коли господарі за наслідками атаки правим флангом заробили право на штрафний удар. Юрик навісив у штрафний майданчик, де м’яч добре ліг на ногу Оросу, й Роман ударом з лету з 10-ти метрів вколотив його під поперечину, без шансів для воротаря – 2:0.

Другий тайм трохи жвавіше розпочали гості, які на 38-й хвилині зусиллями Двалашвілі заробили право на кутовий із лівого флангу. Сам Томас навісив на одинадцять метрів, а Стегура дуже небезпечно пробив у сантиметрах від лівої стійки. Та гравців із Невицького остаточно зламав епізод на 45-й хвилині, коли вони на рівному місці залишились у меншості. Футболісти «Карпат» заробили право на штрафний удар на своїй половині поля, який не ніс гостроти чужим воротам. Та Двалашвілі вирішив відкинути м’яч ногою вже після свистка й отримав за це другу жовту картку.

Така відсутність ігрової дисципліни ледь не призвела через п’ять хвилин до розгрому, коли партнери, на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру, вивели на дуже хорошу позицію Барту, та Роберт пробив повз ліву стійку, змусивши трибуни зітхнути в розпачі.  Та в одній із наступних атак господарі все ж збільшили рахунок. Орос заробив право на штрафний на завершенні атаки лівим флангом. Юрик виконав дуже якісний удар-навіс і м’яч оминувши всіх залетів під поперечину – 3:0.

Через п’ять хвилин підопічні Босакаєва могли забити гол престижу, за наслідками атаки по центру за участю Громика та Деркача. Михайло асистував, а Андрій завдав влучного удару повз воротаря. Та Ціптака підстрахував Русин, який виніс м’яч з метра від лінії воріт, зберігши для своєї команди чергову перемогу з розгромним рахунком.

Та спочивати на лаврах «Карпатам» не слід. Уже наступної неділі на них очікує значно важче виїзне дербі проти «Ракошина», де навіть один здобутий бал стане для підопічних Бели святом. Гравцям «Невицького замку» також ніколи впадати у відчай, адже в той же день, 18-го вересня, вони матимуть дуже хорошу нагоду реабілітуватись на очах у рідних фанів у досить конкурентному двобої з «Дерценом».      
 
 
Арбітр – Вадим Рубей
Асистенти – Іван Біров і Тарас Шопа
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
с. Лалово, стадіон «Карпат-арена», +28 градусів,  50 глядачів,
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Невицький Замок» Невицьке – 3:0
 
Голи: Фера, 11, Орос, 28, Юрик, 54.
 
«Карпати»:
Юрій Ціптак, Крістіан Тунгредер, Іван Луцьо, Віктор Рішко, Едуард Пфайфер, Сергій Орос, Владислав Чоря, Владислав Фера, Роман Качур, Роберт Барта, Роман Юрик.
Запасні: Олег Лопіт, Василь Машіка, Василь Шух, Віктор Вірзбицький, Олександр Русин, Сергій Сидор.
Тренер – Ярослав Бела.

«Невицький замок»: Ян Граб, Владислав Хорошун, Томас Двалашвілі, Олександр Голанд, Михайло Громик, Андрій Деркач, Янош Лукач, Володимир Дачиля, Денис Копич, Михайло Новідайчик, Валентин Стегура.
Тренер – Владислав Босакаєв.

Вилучення: Двалашвілі, 45 (друга жовта).
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: