Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодість бере гору над досвідом
23:42
Молодість бере гору над досвідом
Незважаючи на свій статус новачка, команда «Нижній Коропець» - непростий суперник для будь-якого колективу західної зони.

Молодість бере гору над досвідом У  команди з Мукачівщини, який кілька років поспіль ставав чемпіоном району кадровий склад майже не змінився, а такі майстри як Віктор Гей завдяки досвіду та харизмі можуть повести за собою партнерів у потрібний момент. Тож молодим гравцям «Вітязя» було непросто на полі боротися з господарями.

Хоча вже на 11-й хвилині підопічні Вячеслава Пінковського повели в рахунку. Подачу з лівого флангу після позиційних помилок захисників коропецької команди вдало реалізовує ударом по-під стійку Едуард Готра.

Правда, тримали голеву перевагу «вітязі» всього кілька хвилин. Розгорнута атака господарів завершилася призначенням пенальті в ворота «Вітязя». Стандарт без шансів для воротаря реалізував Євген Сорока. 

Далі нижньокоропецька команда затисла молодих гостей на своїй половині поля, однак, вичавити з територіальної переваги якісь дивіденди не змогла. Натомість, швидкий контрвипад «Вітязя» приносить результат гостям. Після відскоку першим на підборі на підступах до штрафного майданчика господарів опинився швидкий нападник Едуард Готра, який смачно «приклався» до м’яча і точно відправив останнього в кут воріт поруч зі стійкою.

Далі гра перейшла в позиційну боротьбу й тривала в переважній більшості в центральній зоні поля. Лише наприкінці зустрічі гості змогли збільшити перевагу. Віталій Рогач бездоганно виконав штрафний удар з 18 метрів, перекинувши стінку й відправив м’яч під поперечину. Це вже була перемога концгазівців.


Арбітр: Вадим Запрутняк

Стадіон «Сільський» с. Н.Коропець. Глядачів – 100. Температура +22

ФК «Н.Коропець» - «Вітязь» (Концгазо) – 1:3 

Голи: Сорока 17 (пенальті) – Готра 11, 29, Рогач 87

«Н.Коропець»: Янкович, Сорока, Васільєв (Сабов 83), Шіц В. (Мельничок 46), Смагін Віктор, Гарапко  (Смагін Валентин 46), Кіштулинець, Росул, Магоч, Гей (к) (Шіц І. 73), Ольберт.
Запасні: Пуга, Свеколкін, Переста
Тренер: Віктор Когутич

«Вітязь»: Ваш (к), Рогач, Федак, Селещук, Кривка, Кормош, Горняк, Пребуш, Готра, Лучин (Пукіш 72), Ковтан (Каганець 84).
Запасні: Костик, Чушка, Коваль, Ревта
Тренер: Вячеслав Пінковський

Попередження: Янкович 44 - Селещук 17, Горняк 40
Роман Сенишин
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1053 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: