Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Молодіжка «Минаю» програла «Динамо»
16:37
Молодіжка «Минаю» програла «Динамо»
Юнаки «Минаю» поступилися одноліткам з київського «Динамо».

Молодіжка «Минаю» програла «Динамо» У стартовому складі динамівців на позиції центрального захисника вийшов вихованець ясінянської "Говерли" Максим Дячук (на фото).

Команда Миколи Цимбала видала непоганий матч, нав’язали іменитому супернику гру, мали шанси забити, але провал в останні хвилини поєдинку призвели до рахунку – 0:5. Рахунок, який не відображає події на полі.

Загалом, «минайці» дали бій іменитому супернику. Вони не поступалися в практично всіх епізодах, боролися за кожен м’яч. Ми не давали «динамівцям» володіти ініціативою, проте кияни витискали максимум зі своїх моментів – зрештою, це команда юнацької Ліги чемпіонів.

І завдяки ефективності в атаці вони в першому таймі забили двічі. Високий пресинг киян створив нам проблеми і завдяки йому на початку гри забив Горбач. А в середині тайму легіонер «Динамо» Діало створив шедевр – сходу пробив бісіклетою в дальній кут після передачі п’яткою від партнера.

В другому таймі наша команда додала в атаці – вдавалося зачепитися за м’яч, стали швидше його рухати та агресивніше атакувати. Моменти забити були – у Дурдаса, Лісовенка, і декілька разів у Байдала. Але забити не вдалося.

А в остані 5-ти хвилинку «Динамо», завдяки гравцям які вийшли на заміну, добили господарів – три контратаки закінчилися голами Уварова, Скрипника та Яцика. В підсумку – 0:5. Прикра поразка, на яку підопічні Миколи Цимбала не заслуговували.
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 432 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: