Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Молодіжка Ужгорода здобуває нічию у Довгому
20:59
Молодіжка Ужгорода здобуває нічию у Довгому
У неділю 17 травня на Іршавщині відбувся поєдинок молодіжних складів місцевої «Боржави» та «Ужгорода».

У неділю 17 травня на Іршавщині відбувся один із центральних поєдинків 3-го туру чемпіонату Закарпаття вищої ліги серед молодіжних складів між місцевою «Боржавою» та «Ужгородом».

У першій половині гравці «Ужгорода», які атакували переважно лівим флангом та по центру, перевершили опонентів за ударами – 5:4. Довжанці, які віддавали перевагу дальнім передачам на Дмитра Саморигу та Генадія Стеченка, перевершили городян за влучннями в площину – 4:3.

На 21-й хвилині спрацювала їхня атака лівим флангом зі зміщенням до центру. Юрій Комарницький порушив правила проти Івана Романа в 35-ти метрах від воріт. Олександр Зубільчак призначив штрафний. Після удару Івана Боднара, мяч зрикошетив від голови одного з суперників у поперечину, від якої опустився за лінію воріт – 1:0.

У другому таймі ужгородці хоча й мали перевагу за ударами – 5:3, та влучаннями в площину – 2:1, та довго не могли втілити її в забитті мячів. Натомість, «Боржава», на 39-й хвилині, реалізувала ще один стандарт. Роман навісив із кутового з правого флангу в центр карного майданчика, а Боднар ударом головою спрямував круглого в правий кут – 2:0.

Через дві хвилини гості прорвались по центру і Дмитро Задихайло перекинув Василя Кертиса – 2:1. На 63-й хвилині «Ужгород» реалізував ще один прорив по центру зі зміщенням на правий край, який ударом у ліву шістку завершив Девід Ніцкулич – 2:2.

У результаті 3-го туру «Ужгород» опустився з 2-го на 3-є місце, а «Боржава» – з 3-ї на 4-ту сходинку.

Євген СВИЩО


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: