Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Монадівці здобувають золото турніру з міні-футболу до Дня міста
21:33
Монадівці здобувають золото турніру з міні-футболу до Дня міста
Завершився турнір з міні-футболу з нагоди святкування Дня міста Ужгорода, який проходив на штучному майданчику стадіону “Автомобіліст”.

Монадівці здобувають золото турніру з міні-футболу до Дня міста
Участь у ньому прийняло 6 команд, які шляхом сліпого жеребкування були розділені на дві групи по три команди. Першу склали футбольні колективи вул. Нахімова, природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ “УжНУ” та Проспект. В іншій – боротьбу вели команди медичного коледжу “Монада” – медичного училища “Медик”, Легіон та Інваспорт.
 
Згідно регламенту змагання, до напівфіналу потрапляли по 2 команди з груп, де перша команда групи “А” зустрічалася з другою групи “В”, та навпаки – 2 “А” з 1 “В”. Команди, які зазнали поразки у напівфіналах, виборювали бронзові нагороди у втішному малому фіналі. І, відповідно, переможці напівфінальних поєдинків, зустрічалися у двобої за почесний Кубок та золоті нагороди.
 
В першій групі футболісти з вул. Нахімова досить неочікувано зайняли перше місце, здолавши досить сильні команди ПГК та Проспект з рахунком 4:3 та 2:1 відповідно. Другими фінішували студенти, які розгромили проспектівців 8:1.
 
У другій групі з найкращої сторони продемонструвала себе команда Інваспорту. Підопічні Андрія Чегіля та Юрія Шимона на своєму шляху до напівфіналу не зазнали опору від футболістів Монади-Медика та Легіону, перемігши їх з рахунком 2:0 та 6:0 відповідно. В боротьбі за друге місце медики здолали Легіон 3:0.
 
Ніхто не думав, що напівфінальні зустрічі стануть розгромними: Інваспорт переміг ПГК з рахунком 3:0, а Монада-Медик – нахімівців 5:1.
 
У матчі за третє місце у серії післяматчевих пенальті нахімівці здолали команду ПГК ДВНЗ “УжНУ” 2:1.
 
Фінальний поєдинок виявився на славу. По ходу зустрічі медики вели в рахунку 3:1. Коли до закінчення зустрічі залишилась 1 хвилина, інваспортівці зуміли спочатку скоротити відрив у один м’яч, а на останніх секундах – звести до нічиєї гру. Все вирішували пенальті. І тут нерви виявились сильнішими у підопічних Володимира Червиняка, який зумів налаштувати свій молодий амбітний колектив. В результаті – 3:2 на користь медиків. Кубок та золоті нагороди потрапляють у “скарбничку” майбутніх медпрацівників.
 
Оргкомітетом були визначені кращі у номінаціях:
 
кращий воротар – Долгош Микола (Нахімова);
кращий захисник – Шкірта Іван (ПГК ДВНЗ “УжНУ”);
кращий бомбардир – Полянський Михайло (Інваспорт);
кращий гравець – Грошик Михайло (Монада-Медик);
кращий арбітр – Дувалка Федір.
 
Переможець турніру – команда медичного коледжу “Монада”- медичного училища “Медик” нагороджена почесним кубком та золотими нагородами, призери – грамотами та медалями різного ґатунку, кращі в номінаціях – цінними подарунками від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра).
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: