Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівці кращі на турнірі імені Михайла Данканича
15:58
Мукачівці кращі на турнірі імені Михайла Данканича
Сьогодні, 11 вересня, у Мукачеві відбувся XXIV традиційний футбольний турнір серед команд навчальних закладів імені Михайла Данканича.

Мукачівці кращі на турнірі імені Михайла Данканича Організатор турніру ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей». Також спортивні змагання відвідали поважні гості, що виступили співорганізаторами турніру.

Михайло Данканич, ім'я якого носить даний турнір, у 1976 році очолив педагогічний колектив Мукачівського ПТУ №31, де пропрацював 17 років. За час його роботи в Мукачеві було побудовано сучасний навчально-професійний заклад. Він започаткував ряд традицій, які продовжили і шанують його наступники. За значний внесок у розвиток профтехосвіти Михайло Данканич був нагороджений медаллю «За доблесну працю». Йому було присвоєно звання «Відмінник народної освіти» та «Відмінник професійно-технічної освіти України».

Цьогоріч у спортивному дійстві, присвяченому пам’яті  колишнього директора Мукачівського професійного аграрного ліцею, взяли участь 8 команд із Ужгорода та Мукачева. Усі команди проявили себе як вправні футболісти.

В результаті запеклої спортивної боротьби третє місце у турнірі посіла команда «Мукачівського професійного аграрного ліцею». Другими стали гравці команди Ужгородського ліцею №2. Почесне перше місце у турнірі виборола команда ВПУ №3 міста Мукачево.

Усі переможці отримали кубки та почесні грамоти із рук організаторів та меценатів заходу. Зокрема нагороди учасникам вручали Михайло Ковбаско, Іван Чубірко, Олег Халілов. Окрім того нагороди отримали і найкращі гравці та вболівальники турніру.








Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1112 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: