Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Мукачівці на двох забили десять у Перечині
13:30
Мукачівці на двох забили десять у Перечині
У третьому турі ДЮФЛ Закарпаття зустрічались ДЮСШ Перечин та ДЮФК «Мукачево».

Мукачівці на двох забили десять у Перечині Матч відбувався серед тижня тому, що мукачівці по суботам змагаються у всеукраїнській юнацькій лізі. Тож ця зустріч для них була свого роду підготовкою до більш відповідальних матчів.

Першим у програмі був матч юнаків 2003–2004 р.н. І в цьому поєдинку мукачівці не залишили шансів своєму супернику. Вже в першому таймі у ворота перечинців влетіло чотири м’ячі. У захист господарів потрібно сказати, що команда в них тільки формується, і в майбутньому це буде цілком боєздатний колектив.

В другому таймі гравці Мукачева дещо заспокоїлись, та все таки провели ще декілька гольових атак, дві з яких завершились успіхом. 0:6, і це перші очки для ДЮФК «Мукачева».

ДЮСШ Перечин – ДЮФК «Мукачево» – 0:6


У другому матчі зустрічались хлопчики 2001–2002 років народження. І цей матч по своїй непередбачуваності, запеклій боротьбі та інтризі до самого фінального свистка нічим не поступався англійській Прем’єр Лізі. Так-так, вам не здалось, ті хто спостерігав цей матч вживу готові це підтвердити.

Перші хвилини видались досить спокійними, команди по черзі ходили в розвідку до чужих воріт. Та така гра продовжувалась не довго, адже вже на 9 хвилині господарі відкрили рахунок, скориставшись помилкою захисників Мукачева. І ті одразу увімкнули інші швидкості, з бажанням відігратись. Тоді й розпочалось найцікавіше: мукачівці кидались в атаки, намагаючись продемонструвати свій клас.

Та Перечин не збирався поступатись і гравці боролись на кожному клаптику поля, за кожен м’яч. І таке їх бажання до перемоги винагородилось – у завершальні 5 хвилин першого тайму господарі забивають ще тричі. Чудову гру продемонстрував 22 номер команди Перечина на рахунку якого покер. На жаль, йому дещо не вистачило до успіху Роберта Левандовскі, але чотири голи за один тайм – це прекрасний показник.


ДЮСШ Перечин на другий тайм вийшли з впевненістю, що перемога вже в кишені, але мукачівці не збирались миритись з цим. Тренер гостей провів декілька замін, що підсилили команду. І схожа боротьба, що була в першому таймі продовжилась до середини другого. А далі потрібно віддати честь «Мукачеву»: у гравців не опустились руки і вони знов і знов намагались забити. І на їх щастя захисник «Перечина» зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Арбітр призначає пенальті і рахунок стає 4:1. Це додало впевненості гостям,і дещо знітило господарів. Хоча ще зовсім нічого не передбачало біди.

І не зрозуміло,що трапилось далі, чи то перечницям не вистачило фізичної підготовки, чи то Мукачево так сильно прагнуло відігратись та у завершальні хвилини матчу їм вдалось відіграти ще два м’ячі. А коли на секундомірі збігала остання хвилина матчу вони зрівнюють рахунок.

Потрібно подякувати обом командам за таку видовищну гру, що не завжди можна спостерігати по телевізору.

ДЮСШ Перечин – ДЮФК «Мукачево» – 4:4
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1043 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: