Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці перемагають у Середньому (ФОТО)
20:23
Мукачівці перемагають у Середньому (ФОТО)
Підопічні Сільваші втретє поспіль переграють середнянців.

Мукачівці перемагають у Середньому (ФОТО) У Середньому відбулось своєрідне дербі, де зустрічались представники двох футбольних шкіл краю – мукачівської та ужгородської. В складах обох команд були як діючі гравці, так і тренери.

Соскида зумів відновитися і вийшов у старті, але залишився поза заявкою Жаренко. У гостей був відсутній Данканич та Сільваші-молодший.

Зі старту господарі понеслись вперед, та до ударів не доходило. Команди демонстрували високий темп гри, де превалювала техніка, а не силова боротьба. Хоча й без неї не обходилось.

Середньому не вистачало непередбачуваності і вибухової мощі для того, щоб розхитати оборону суперника. Перші удари полетіли в сторону воріт Мучички. Удар Нурієва зі штрафного з 20 метрів голкіпер забрав. Після навісу Апостолюка Нурієв вже бив головою на дальній стійці, знову воротар на висоті.

У першій половині тайму підопічні Дьордя запам’ятались лише ударом Сегедія з розвороту з 14 метрів повз ворота. У Мукачева більш продуктивно працював правий фланг атаки, де Апостолюк раз за разом робив кроси в штрафну.

На 28-ій хвилині кіпер господарів Мучичка довго вводив м’яч у гру з рук і арбітр призначив вільний удар з лінії штрафної. Трухан відкотив шкіряного, а Нурієв перекинув стінку поціливши точно під ближню стійку. 0:1.

Досить рідко можна побачити такі рішення арбітрів на наших стадіонах, однак підстави для цього були. Господарі намагались грати через Соскиду та центральний захисник гостей Кундрик зіграв з ним дуже продуктивно, виграючи більшість єдиноборств і вміло читаючи гру.

В завершальні хвилин першого тайму Лазар вийшов на хорошу ударну позицію та пробив не точно з 14 метрів.

У перерві тренер господарів навідався у суддійську кімнату і нецензурно висловив не вдоволення їхньою роботою, при цьому ще й погрожуючи.

Після відпочинку жовто-сині збільшила тиск на захист суперника, однак безрезультатно. Єдиний форвард Мункача Качур вдало чіплявся за кожен м’яч і підігрував партнерам. Після одної з його скидок Міклош пробивав з 15 метрів, але трохи не влучив.

Господарі дуже швидко розіграли штрафний, Денис Пахомов віддав на лівий край Сегедію, який прострілив та Соскида проштовхнув круглого повз ворота. Після атаки з іншого краю штрафної, Дуран пробивав з 15 метрів у ближній кут та Андрушко зіграв надійно. Далі ще Шукаль стріляв з штрафного з 24 метрів, воротар забрав.

В середині другого тайму Денис Пахомов зачепив Булезу при прийомі м’яча у штрафній, але арбітр не наважився поставити пенальті. Та вже за кілька хвилин призначив біля протилежних воріт. Після подачі кутового Шукаль пробив головою і Нурієв намагався зупинити м’яч корпусом, але зіграв рукою на лінії воріт. Анатолій отримав жовту картку і Шукаль готувався до пробиття одинадцятиметрового. Та його удар Андрушко перевів у стійку, а добивання партнерів заблокували захисники. Багато вболівальників одразу ж згадали вчорашній матч "Баварії" і "Атлетико", де також були не реалізовані пенальті.

Гра проходила в комфортному для мукачівців руслі. Підопічні Сільваші компактно оборонялися і час від часу небезпечно контратакували. В останні п'ять хвилин Золтан Сільваші провів більшість своїх замін, намагаючись збити темп гри супернику.

Фінального штурму у середнянців не було. Лише в додатковий час Лазар подав справа, а Пахомов головою пробив, воротар зловив. Вихід Стегури у другому таймі не вплинув на гру в нападі.

Підсумкова перемога Мункача є цілком заслуженою, і як зазначалось в анонсі, прогнозованою. Обидві команди показали змістовну та цікаву гру, яка мала сподобатися глядачам.   
 
    
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Крістіан Ліб, Віталій Лофинець
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
с. Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 300
 
ФК «Середнє» - ФК «Мункач» Мукачево 0:1

Голи: Нурієв, 28.

Середнє: Євген Мучичка, Мирон Гулович, Василь Беца, Олександр Пахомов (Юрій Дрозд, 70), Юрій Шукаль, Володимир Дуран (Андріан Лінтур, 63), Іван Русин, Денис Пахомов, Андрій Лазар, Крістіан Сегедій, Руслан Соскида (Михайло Стегура, 52).
Запасні: Михайло Костюк, Микита Гальчак, Олександр Мадяр, Анатолій Гаврилешко.
Тренер – Вадим Дьордь.

Мункач: Юрій Андрушко, Віталій Міклош, Євген Лаішев, Сергій Кундрик, Віталій Трачук (Роланд Шольц, 87), Михайло Трухан (Марк Когутка, 73), Євген Русин, Анатолій Нурієв, Владислав Апостолюк (Михайло Хміль, 88), Юрій Булеза (Пейтер-Пал Буда, 86), Іван Качур (Річард Шольц, 81).
Запасні: Дмитро Кривенько, Олексій Франчук, Василь Гомба, Віктор Пилип.
Тренер – Золтан Сільваші.

Попередження: Беца, 2, Пахомов О., 70 – Трачук, 39, Міклош, 62, Нурієв, 79.

На 79-ій хвилині Шукаль не реалізував пенальті.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1443 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: