Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці розгромом погасили "Зірку"
23:06
Мукачівці розгромом погасили "Зірку"
Мункач стартує у Зимовій першості Закарпаття з великої перемоги над дебютантом.

Мукачівці розгромом погасили Цікавим видався перший офіційний матч МФА у цьому році, у рамках зимового кубку підопічні Віктора Ряшка зустрічалися з представником Ужгородщини – лінцівською «Зіркою».

Мукачівська команда вийшла з відпустки лише п’ять днів, тож цей поєдинок став своєрідним іспитом на зіграність для мукачівців у складі яких з’явилося чимало новачків (які в минулому вже грали в складі нашої команди).

МФА одразу ж взяла під контроль м'яч, подовгу його розігрувала, та час від часу гравці виходили на вигідні позиції та в завершенні не вдавалося переграти воротаря лінцівської команди, до слова, теж вихованця мукачівської академії Дмитра Кривенька. Кілька разів лише завдяки його майстерності м’яч не опинявся в сітці воріт «Зірки».  А лідером команди в складі «зіркових» був Владислав Турецький, який нав'язував боротьбу нашим хавбекам та оборонцям.

Перший тайм так і тривав під контролем м'яча мукачівців та разовими атаками «Зірки», але до голів не дійшло.

Початок другої половини матчу став для мукачівців наче холодний душ – на 50-й хвилині МФА залишилося вдесятьох: воротар мукачівської команди Максим Колісник  ціною порушення правил не дав можливості обійти себе гравцю «Зірки», але побачив перед собою червону картку. Чисельна меншість стала мотиватором для гравців МФА, які заграли значно швидше, а от лінцівський колектив відверто почав просідати, адже в команді грають вікові гравці, яким не вистачало кондицій на рівних боротися з більш молодшими футболістами.

На 58-й хвилині помилкою воротаря «Зірки» сповна скористалися футболісти МФА – Іван Станкович заволодів м”ячем і віддав Віталію Трачуку, а той вже невідпорно пробив.

Як виявилося це був лише початок. Футболісти «Зірки» не встигали за переміщеннями футболістів. Так на 63-й хвилині Руслан Гогерчак головою подвоює перевагу МФА, а на 66-й хвилині Денис Вісторобський робить результат – 3:0.

До кінця матчу й «Зірка» залишилася в меншості, в однім епізоді її гравець Юрій Федак двічі отримав попередження й вирівняв склади команд. А цим вчетверте скористалася мукачівці – Іван Станкович, окрім асисту, зумів реалізувати свій вихід віч-на-віч. Тож 4:0 впевна перемога МФА.


МФА (Мукачево) – «Зірка» (Лінці) – 4:0

Голи: Трачук 58, Гогерчак 63, Вісторобський 66, Станкович 89

МФА: Колісник, Гогерчак, Когутка, Забава (Береш 66), Поліщук (Щепковський 50), Трачук (Цвик 66), Хміль (Вісторобський 64), Королевич (к), Паламарчук, Станкович, Кольцун.
Запасні: Мангур, Грицак, Фляшко.
Тренер: Віктор Ряшко

«Зірка»: Кривенько, Фенцик, Рущак Я. (Фрінцко 88), Лукачина (Левкулич 66), Коштура, Турецький, Муранський (Савко 81), Федьо, Федак, Чульба (Мотринець 75), Гаврилешко (Ходаковський 66)
Запасний: Лагоцький
Тренер: Олександр Пеца

Попередження: Паламарчук 44, Цвик 85 – Федак 85 Вилучення: Колісник 50 – Федак 85  
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 716 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: