Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці вдома розправляються з "Поляною" (ВІДЕО)
14:31
Мукачівці вдома розправляються з "Поляною" (ВІДЕО)
Підопічні Віктор Ряшка заробляються три бали і піднімаються на сьому сходинку.

Мукачівці вдома розправляються з
Поєдинок в Мукачеві прогнозував бути складним, перша зустріч цих команд завершилася внічию – 1:1. Мукачівці, які ще в цьому колі не відчували смаку перемог розпочали зустріч доволі жваво, використовуючи високий пресинг – і це дало свій результат. Не встиг диктор стадіону оголосити склади команд, як господарі сповна скористалися помилкою полянців – нападник МФА Василь Герег перехопив передачу і вразив володіння Молнара.

Швидкий гол дещо розбалансував гру підопічних Кондрі, які хоч і зуміли відтіснити гру в центральну частину поля, але моментів біля воріт господарів створили зовсім обмаль. Проте були серед них і цілком голеві. Десь на 20-й хвилині Михайло Лозинець перехопив передачу оборонця МФА й увірвався лівим краєм у карний майданчик мукачівців, змістився в центр і замість того, щоб пробити вирішив покотити м’яч на Володимира Варваринця, однак пас вийшов дещо засильним і останній наздогнав «круглого» вже біля кутового прапорця, й гострота атаки була втрачена, далі вже оборонці зуміли локалізувати контратаку. Підопічні Віктора Ряшка також занадто не форсували події й подовгу розігрували м’яча. Час від часу турбуючи оборону та стража полянських воріт. До перерви відчутних загострень вболівальники не побачили.
 
Початок другого тайму вже був за господарями, які затисли полянців біля власного карного майданчика, а під час однієї з атак на 52-й хвилині Дністрянський змусив сфолити оборонця «Поляни» перед власним карним майданчиком. Стандарт взявся пробивати Ігор Королевич, можливо молодий воротар обрав неправильну позицію, бо удар півзахисника МФА вийшов точно в той кут, який би мав захищати воротар, і рахунок на табло змінився – 2:0.

Далі гра знову змістилася в центральну частину поля, проте господарі володіли більшою ініціативою здійснюючи стрімкі флангові проходи через швидких Грицака, а на вістрі доволі гостро діяв Герег. На 62-й хвилині фланговий прохід завершився передачею в центральну частину перед штрафним майданчиком «Поляни», кіпер останньої вийшов на перехоплення, однак його випередив Герег, який другим дотиком впевнено відправив м’яч в дальній кут – 3:0.

Здалося третій гол і зовсім знітив гостей, які хоч і не опустили рук, але їх дії були вже не такими жвавими, а скоріше гравці вже зрозуміли, що не зможуть переломити хід матчу. Проте в цей відрізок часу нагода забити бодай гол престижу в полянців таки була. Олександр Міклош під час атаки наважився на удар метрів з 23, воротаря господарів врятували стійка.

Тож – 3:0 МФА святкує впевнену першу перемогу в другому колі.
 
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 642 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: