Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівці виривають перемогу у Берегова (ФОТО)
18:11
Мукачівці виривають перемогу у Берегова (ФОТО)
Вдало проведені заміни Золтаном Сільваші принесли позитивний результат для його команди.

Мукачівці виривають перемогу у Берегова (ФОТО) Зимову першість у Бобовищі розпочинали команди з районних центрів Мукачівщини та Берегівщини. На перший погляд поле нового стадіону було у хорошому стані, однак з початком матчу у гравців виникали труднощі з дриблінгом та передачами. Тому тренери просили своїх підопічних грати більш простіше, тобто верхом.

У стартовому складі біло-червоних знайшлося місце тільки одному новачку - це екс-бийганець Дьордь Пийтер. Ще декілька гравців, більшість з Ужгородщини, поповнило лаву запасних. ДЮФК вже за традиціє шукає резерви у власній молодіжці. Близько половини минулорічної основи грають зараз за "Говерлу" U-19. 

Більш досвідчені берегівчани виглядали краще на старті. За ними були і перші гострі моменти. Сергій Гичка наніс перший удар, а трохи згодом прудкий Ковтун вискочив на одного воротаря, але Сільваші вийшов переможцем з цієї дуелі.

Мукачівці лише після перших п’ятнадцяти хвилин почали показувати свою гру. Після швидкої комбінації на лівому фланзі за участі Нурієва, на ударну позицію вивели екс-баранинця Харченка, але м’яч пройшов вище.

На 26-ій хвилині відбувся курйозний гол у ворота господарів. Ковтун проривався по центру, але відпустив м’яч далеко і захисник ДЮФК відкинув назад голкіперу та Золтан вибиваючи в один дотик, після відскоку від не рівного газону, не влучив по ньому як слід. Ковтуну залишалось лише не промахнутись з п’яти метрів у пусті ворота. 1:0.     

Друга половина протистояння також пройшла в доволі рівній боротьбі. Підопічні Сільваші все частіше знаходили ходи до чужої штрафної. Михайло Хміль завдавав удару з 20 метрів, воротар забрав. У відповідь Степан Буксар вистрілив з штрафного, Андрушко на місці.

Обидва тренери провели багато замін, та тільки господарям це дало миттєвий результат. Денис Вісторопський через десять хвилин після появи на полі забив надзвичайно красивий гол. Зі свого правого флангу за високою дугою поклав м’яч у дальню дев'ятку.

Не пройшло і трьох хвилин, як Мукачево вже вело у рахунку. Нурієв пробив у сторону воріт з 24 метрів, видно було, що круглий летить мимо, та п’ятнадцятирічний уродженець Херсона Артем Баятян вискочив із-за спин захисників і переправив круглого у ворота. 2:1.

Біло-сині були близькими до ще одного видовищного голу. Після подачі зі штрафного Вісторопський скинув шкіряного у центр, де Афанасьєв пробив ножицями через себе, але трохи не точно.

Команда Людвіга Тара після пропущених голів змушена була йти вперед відігруватись, але в них мало що виходило. Павліш скинув під удар Купару, але той пробив з 20 метрів мимо. Останню можливість не використав Луця, після прострілу з правого краю, Василь з 10 метрів не влучив у рамку.

ДЮФК Мукачево починає з перемоги, тим самим бере реванш за дві поразки від берегівчан у минулому сезоні. Як бачимо, найближчий резерв у Золтана Сільваші готовий давати результат вже зараз. Берегово, за відсутності головного тренера, не зуміло втримати перевагу в один м’яч.   


Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак, Володимир Кочетов
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Бобовище, глядачів 200
 
ДЮФК Мукачево – ФК «Берегово» 2:1

Голи: Вісторопський, 53, Баятян, 55 – Ковтун, 26.
 
Мукачево: Золтан Сільваші-молодший (Юрій Андрушко, 36), Віталій Міклош, Марк Когутка (Євгеній Лаішев, 63), Юрій Костак (Олег Афанасьєв, 36), Віктор Пилип (Михайло Хміль, 36), Андрій Харченко (Василь Балог, 58), Михайло Трухан (Денис Вісторопський, 43), Віталій Трачук (Олександр Шульга, 36), Олексій Франчук (Артем Баятян, 51), Анатолій Нурієв, Іван Данканич.
Запасні: Юрій Василиженко.
Тренер – Золтан Сільваші.

Берегово: Павло Кучінка (Артем Блох, 36), Олександр Шимон (Іван Павліш, 63), Михайло Микуланинець, Василь Красношлик, Степан Буксар, Сергій Гичка, Микола Татинець (Назар Сливар, 39), Василь Ковтун, Юрій Каганець, Василь Луця, Дьордь Пийтер (Золтан Купаш, 62).
Запасні: Андрій Смагін, Олександр Міклош, Ростислав Молнар, Олександр Лукачина.
Тренер – Людвіг Тар.

Попередження: Міклош, 49 – Ковтун, 23, Буксар, 65.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: