Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Мукачівські футбольні функціонери зустрілись з керівництвом району
12:42
Мукачівські футбольні функціонери зустрілись з керівництвом району
Голова Мукачівської РДА зустрівся з представниками 11 футбольних команд району.

Мукачівські футбольні функціонери зустрілись з керівництвом району З початком нового року – нові плани та перспективи ставлять перед собою футбольні команди Мукачівщини. А рік, що минув, був для футболістів Мукачівського району вдалим, адже за кожним успіхом стоїть щоденна наполеглива праця команди та тренерів. Зустріч з представниками 11 футбольних команд провів напередодні голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай.

Футбольні команди з В.Лучок, Дерцена, Страбичова, Н. Коропця, Ключарок, Горонди, Н.Давидкова, Іванівців, Залужжя, Кольчина та Чинадієва приймали участь у першості Мукачівського району. Це – професійні зіграні колективи, з досвідом та бажанням покращувати результати.

Очільник Мукачівщини Сергій Гайдай відзначив кожну команду, подякував гравцям за внесок у розвиток спорту та подарував футбольні м’ячі, які стануть у пригоді під час тренувань.

Під час зустрічі з футболістами, на якій також були присутні начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Корж та голова Федерації футболу Мукачівського району Віктор Шварц, багато говорили й про проблеми, основною з яких є недостатньо розвинена спортивна інфраструктура району.

У новому 2016 році будемо використовувати всі можливості, щоб оптимізувати умови для розвитку футболу на Мукачівщині, покращити інфраструктуру та зробити все для комфортних тренувань кожної команди, – запевнив присутніх Сергій Гайдай. – Адже популяризація та розвиток спорту, зокрема футболу, – невід’ємна риса сучасного суспільства, а на Мукачівщині гарний футбол – це ще й традиція.

У підсумку зустрічі прийнято рішення про проведення періодичних нарад з метою систематизації існуючих проблемних моментів та пошуку оптимальних шляхів їх вирішення.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1045 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: