Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юнаки беруть три пункти у Вільхівцях (ФОТО)
23:49
Мукачівські юнаки беруть три пункти у Вільхівцях (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера впевнено переграють тячівську команду.

Мукачівські юнаки беруть три пункти у Вільхівцях (ФОТО) Юнаки «Мункача»  виступають в обласному чемпіонаті на фоні потужних навантажень, адже напередодні практично всі гравці були задіяні  в матчах ДЮФЛУ. Тим не менш на полі в Вільхівцях хлопці  показували видовищну гру, тривалий розіграш м’яча і гостре завершення.

Вже на 16-й хвилині Максим Навроцький прийняв м’яч від партнерів  завдав удару м’яч від захисників відкотився на Павла Ковачика, який пробив вдруге – м’яч, зачепивши захисника господарів, влетів у сітку воріт «Вільхівців».

А через дві хвилини вже сам Навроцький забиває другий гол у ворота господарів. Підопічні Болога скористалися розслабленістю мукачівців на 31-й хвилині, які чомусь залишили без уваги Василя Габора, який забив з лінії воротарського майданчика. Та все ж під кінець першої половини «Мункач» забиває третій гол  і знову чудово на вістрі атаки зіграв Максим Навроцький, який зумів виграти спринт у захисників і вдало пробив повз воротаря вільхівської команди.

Другий тайм пройшов у позиційній боротьбі в центральній зоні за переваги нашої команди, але попри велику кількість голевих моментів голів уболівальники більше не побачили.


Стадіон с.Вільхівці

ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – «Мункач» (Мукачево) – 1:3

Голи: Габор 31 – Ковачик 16, Навроцький 18, 34

«Вільхівці»: Бедей Мілан, Гаусбергер Євген, Глухов Євген, Демида Андрій, Папп Іван, Воцинець Кевін, Церкуник Андрій, Габор Василь, Коршинський Іван, Чернявець Василь, Роман Михайло.
Запасні: Бодня Валерій, Бойбор Тарас, Юришинець Іван, Тиводар Михайло.
Тренер: Юрій Болог

«Мункач»: Орбан Іван, Навроцький Максим, Бундаш Ярослав, Байса Іван, Ковачик Павло, Василиженко Юрій, Хіміч Василь, Кривка Василь, Вісторобський Денис, Атамас Артем, Забава Андрій.
Запасні: Папарига Роман, Онищук Володимир, Мішко Серафим.
Тренер: Іван Фізер Фото з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК “Мункач” у Фейсбуці 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 714 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: