Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юнаки сильніші за берегівських
21:47
Мукачівські юнаки сильніші за берегівських
Сьогодні відбувся перенесений матч 11 туру між ДЮФК «Мукачево» та ФК «Берегово».

Мукачівські юнаки сильніші за берегівських Спочатку на підсохле поле мукачівського стадіону ДЮСШ вийшли юнацькі склади обох команд. І одразу ж з перших хвилин юні мукачівці взялись доводити хто є господарем поля.

Команда Івана Фізера взяла під контроль м’яч і одна за одною проводила небезпечні атаки. Так один з проходів лівим флангом завершився призначеним пенальті у ворота ФК «Берегово». Нападник мукачівців увійшов до штрафного майданчику і вже здається обіграв захисника та той забороненим прийомом зупинив його. Арбітр впевнено показує на одинадцятиметрову позначку. Його вирок привів у дію Бобик Сергій.

І як виявилось трохи згодом, цей гол став останнім і вирішальним у цій зустрічі. Як в першому, так і в другому таймі основні події відбувались на половині поля гостей. Але щоразу мукачівців підводила реалізація моментів.

Тож загалом ДЮФК «Мукачево» здобуває цілком заслужену перемогу і закріплюється на першій сходинці юнацького чемпіонату області.
 

Арбітр - Дудаш Денис
Асистенти арбітра - Вовчанський Ілля, Шкура Валерій
Делегат матчу - Кампов Іван

м.Мукачево,100 глядачів

ДЮФК «Мукачево» - ФК «Берегово» 1:0

Гол: Бобик Сергій,8 (з пен.)

ДЮФК «Мукачево»: Орбан Іван, Русин Мирослав, Ісаєв Микола, Вісторобський Денис, Болдог Даніел, Василинець Василь, Ковачик Павло, Василиженко Юрій, Когутка Марк, Бобик Сергій.
Тренер: Фізер Іван

ФК «Берегово»:Блох Артем, Соломка Руслан, Лендєл Марк, Куриленко Денис, Кенийз Андріан, Пушкакш Бейло, Сечі Гергел, Гоздог Марк, Кукрі Роланд, Комнрі Ерік, Єрема Норберт.
Тренер: Панулін Василь.
 
Попередження: Кукрі.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 708 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: