Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юнаки здобувають три бали у Середньому (ФОТО)
22:12
Мукачівські юнаки здобувають три бали у Середньому (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера впевнено переграли одного з лідерів юнацької першості вищої ліги.

Підопічні Івана Фізера впевнено переграли одного з лідерів юнацької першості вищої ліги.

Хоча лава запасних у господарів доволі довга та одразу було помітно відсутність у стартовому складі лідерів команди Попши, Балажа та Будза, які через запізнення на гру, вийшли тільки в середині першого тайму.

Та і з їх появою на полі, малюнок гри кардинально не змінився. Командна гра мукачівців була на більш високому рівні. Господарі ж часто збивались на індивідуальні дії, які легко зупинялися захисниками жовто-чорних.

На 13-ій хвилині Зуєв прорвався справа і відкотив Петеру Буді, який з восьми метрів забиває перший гол своєї команди. За декілька хвилин той таки Буда замикав головою подачу з флангу та Криваенько зіграв надійно.

У середнянців міг відзначитись Роберт Хрипак, удар якого з 22 метрів прийняла на себе перекладина. Наприкінці першої половини гри Кривенько знову продемонстрував всю свою майстерність після обвідного удару від Бобика.

На початку другої тридцятипятихвилинки гості знову були частими гостями біля чужих воріт. Василиженко добряче приклався з 20 метрів та голкіпер забрав цей м’яч. На 50-й хвилині знову Зуєв виступив асистентом, головою прокинувши на хід Шульзі, і Олександр втік на побачення з голкіпером відправив круглого під дальню стійку.

В середині другого тайму Віталій Медведєв, після удару свого партнера і відскоку від штанги, був першим на підборі і переправив шкіряного у сітку. Та лайнсмен сигналізував доволі сумнівне положення поза грою.

За десять хвилин до кінця гри Шульга пробивав з доволі гострого кута і Кривенько відбив цей удар. Та на добиванні першим був Болдог, який і закотив м’яч у пусті ворота.

Вже на останній хвилині підопічні Дороговича провели гол престижу. Медведєв подав зі штрафного, а Богдан Будз замкнув на дальній стійці.

Вихованці Фізера показали ефективну гру і здобули заслужену перемогу.


Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Ігор Гарлач, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Віктор Наскалов

Стадіон Середнє. Глядачів 150.

ФК «Середнє» - ДЮФК Мукачево 1:3

Голи: Будз, 70 - Буда, 13, Шульга, 50, Болдог, 61.

Середнє: Дмитро Криваенько, Максим Воробок, Анатолій Тотін, Роберт Хрипак, Влад Войтов, Валерій Волошин, Денис Яцків, Марян Гальчак, Дмитро Соскіда, Стас Костик, Віталій Долгош.
Запасні: Степан Керій, Степан Кундрик, Михайло Попша, Янош Мазар, Богдан Будз, Ігор Балаж, Василь Попович, Іван Зозуляк, Віталій Медведєв.
Тренер – Микола Дорогович.

Мукачево: ЮрійАндрушко, Станіслав Захарченко, Олександр Беркі, Василь Зан, Мирослав Русин, Сергій Бобик, Марк Когутка, Даніель Болдог, Владіслав Зуєв, Юрій Василиженко (Олександр Шульга, 36), Петер Буда.
Запасні: Антон Торчанський, Дмитро Пензенік, Іван Орбан.
Тренер – Іван Фізер.

Попередження: Войтов, Волошин – Когутка, Буда.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 759 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: