Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівські юніори розправляються з Іванівцями
23:18
Мукачівські юніори розправляються з Іванівцями
У матчі 2-го туру Зимової першості Закарпаття в групі С на базі МФА в Дерцені відбувся єдиний поєдинок МФА U-17 – «Колос» (Іванівці).

Мукачівські юніори розправляються з Іванівцями Як для мукачівців так і для чемпіона західної зони – цей матч став першим офіційним у цьому році. Більше того, як казали вболівальники «колосівців» до цього поєдинку команда з Іванівців, навіть, тренувань не проводила, а от академіки грали поєдинок на фоні тренувальних навантажень.

Левову частку першого тайму «Колос» поки були сили стримував молодих мукачівців, та за 5 хвилин до перерви таки не зберіг свої ворота на замку – спочатку на 42 хвилині Анатолій Сньозик відкрив рахунок у зустрічі після вивіреної передачі партнера з лівого флангу. А перед самим завершенням тайму Дмитро Поліщук обігралися з Юрієм Клімковським в стіночку і саме Поліщук завдав завершального удару.

Другий тайм також проходив під диктовку МФА, підопічні Віталія Пантілова впевнено домінували, але дещо збив з пантелику гол «Колоса» на 55 хв. Іванівці швидко розіграли штрафний удар на лівій бровці, півзахисник «Колоса» відкотив м’яч на дальню стійку, де вже в пусті ворота спрямував м’яч Михайло Ковач.

Та цей м’яч лише розізлив гравців МФА і вже через 5 хвилин після перехоплення в центрі поля Юрій Клімковський знаходить передачею партнера Михайла Петришинця на краю карного майданчика, який другим дотиком не залишає кіпера «Колоса» жодних шансів – 3:1. Ще через 5 хвилин швидка атака проходить правим краєм, де м’яч підхоплює Нвачукву Богдан, легко втікає від свого опікуна віддає м’яч в центральну зону штрафного майданчика на Юрія Клімковського, той відпасовує на лівий край, де в дотик в проти хід воротарю пробиває Дмитро Поліщук – 4:1.    
П’ятий гол стався на 67-й хвилині гри – знову атака проходить через правий фланг – звідки пішла верхова передачу, яку в дотик в центральній частині карного майданчика ногою замикає Юрій Клімковський – 5:1. А завершальну переможну крапку в матчі поставив Богдан Нвачукву, який прийняв м’яч на лінії карного майданчика, зумів розвернутися під тиском суперника і пробив в ближній кут – кіпер зарадити не зміг – 6:1. Більш ніж переконлива перемога МФА U-17.


Перенесений йматч 1-го туру

МФА U-17 – «Колос» (Іванівці) – 6:1 (2:0)

Голи: Сньозик 42, Поліщук 45,65 Петришинець 60,Клімковський 73, Нвачукву 83 – Ковач 52

МФА: Усенко (Охунов 46), Воробей, Вербицький, Сергієнко, Полтавець, Воропаєв, Лявинець, Поліщук, Клімковський, Кузнєцов, Сньозик.
Запасні: Трачук, Петришинець, Пономаренко, Нвачукву. Керечан, Радченко.
Тренер: Віталій Поліщук

«Колос»: Гудивок, Бундаш (ст), Савчинець, Кузьма, Клочанка, Ільницький, Бундаш (мол), Ковач, Кривка, Пінджоля, Стець.
Запасні: Бобик, Машіка, Гейман, Тенгиричан, Меденці.
 
Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 489 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: