Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівські та виноградівські ветерани зійдуться у фіналі
15:10
Мукачівські та виноградівські ветерани зійдуться у фіналі
У суботу, 11 листопада, у Мукачеві розіграють чемпіонство серед ветеранів 40 років і старших.

Мукачівські та виноградівські ветерани зійдуться у фіналі
На початку місяця було визначено головних претендентів на золото цьогорічної першості серед ветеранів Закарпаття.

У першому півфіналі у Тячеві місцевий ФК у непростому матчі зумів здолати чемпіона Закарпаття минулого року «Карпати» (Мукачево) – 3:2. Уже після першого тайму господарі вигравали 2:0 і в підсумку зуміли зберегти переможний рахунок (Іван Паш 9, 61; Олександр Катрич, 30 – Євген Качур, 37; Андрій Якоб, 39 (автогол).
 
У другому півфіналі «Ужгород» розійшовся «миром» із виноградівцями. Суперники обмінялися голами, засвідчивши свою перевагу в одному з таймів (Роман Плиска, 19 – Володимир Ньорба, 55).
 
Півфінальний матч-відповідь між мукачівцями й тячівцями в категорії 40 років і старші не відбувся, оскільки гості не прибули на матч. Отож останнім зараховано технічну поразку. У другому поєдинку, як повідомив голова ветеранського комітету Василь Козик, виноградівці здолали ужгородців – 2:1, чим забезпечили перепустку до завершального двобою. Зустріч видалася цікавою. Юрій Штефанко в першому таймі на 23 хв. в господарів відкрив рахунок. Після перерви Роман Плиска на 44 хв. установив паритет, однак Віталій Макар на 54 хв. реалізував пенальті й забезпечив своїй команді вікторію.
 
Фінал відбудеться у суботу, 11 листопада, в 12.00 в м. Мукачево на стадіоні "Харчовик". За титул чемпіона поміряються мукачівці та виноградівці. Зустріч обслуговуватиме бригада з берегівської колегії суддів у складі Андрія Сімку, Сергія Гецка й Соболча Алмаші.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: