Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівські ветерани підтвердили статус лідера (ФОТО)
14:58
Мукачівські ветерани підтвердили статус лідера (ФОТО)
Про те, як команда з міста над Латорицею не залишила шансів потужному «Виноградівському району» читайте далі.

Мукачівські ветерани підтвердили статус лідера (ФОТО) Стартовий час першого тайму трохи краще провели виноградівці, та поступово їх опоненти перехопили ініціативу й на 8-й хвилині мали реальну нагоду відкрити рахунок. На завершенні атаки по центру партнери вивели на воротаря Бундаша. Мирослав змістився до лівої стійки й ударом в дальній кут намагався зловити Ісака на протиході, та постріл не вийшов акцентованим і Анатолій витяг ліву руку й зміг парирувати його.

На 16-й хвилині Бундаш здійснив шалений прохід із лівого флангу на правий край, обійшовши при цьому майже десяток опонентів, і наважився на удар із 30-ти метрів у дальній верхній кут. Воротар не міг зреагувати, та на його боці була поперечина, від якої м’яч зрикошетив десь на, але не за, лінію воріт.

Через сім хвилин виноградівці провели свою найкращу контратаку першого тайму по центру зі зміщенням до лівого краю штрафного майданчика за участю Ньорби, Білака і Бобіти, яка завершилась влучним ударом забивного Владислава в ближній лівий кут. Улинець вчасно змістився туди й зреагував.  

На 25-й хвилині нова масована атака лівим флангом із поступовим зміщенням до правого краю за участю Балога, Беци, Гея та Бундаша й Мирослав потужно пробив із 20-ти метрів. Однак Ісак і цього разу продемонстрував неймовірну реакцію й відбив цей розстріл майже впритул.

Другу половину матчу знову активніше розпочали підопічні Талабірчука, та далі повторився сценарій першого тайму, з тією тільки різницею, що рахунок змінювався. Спочатку спрацювала одна з одна з атак правим флангом зі зміщенням до центру. Особливо ефектною була завершальна триходівка по центру з використанням коротких передач. Афанасьєв в один дотик віддав вперед на Качура, а Василь миттєво переадресував на Бецу. Дмитро вийшов віч-на-віч з воротарем й вколотив м’яч у сітку – 1:0.

Після цього мукачівці трохи віддали контроль над м’ячем і зробили акцент на контратаки переважно по центру. Трохи вибив їх із колії самоконтролю епізод із прямою червоною карткою за грубу гру їх ключового захисника Маринця, який сам ще раніше, в першому таймі, в жорсткій боротьбі отримав суттєве ушкодження голови. Через чотири хвилини після цього рішення арбітра м’яч, за наслідками атаки по центру знову опинився в сітці воріт Ісака. На її завершенні Афанасьєв віддав на Бецу й Дмитро, спрямувавши круглого в браму, як у славній дитячій пісні підняв руки догори, святкуючи дубль. При цьому він в останню чергу поглянув на Тараса Шопу, прапорець якого був піднятий на 12-ту годину.

У середині тайму мукачівці змогли подвоїти рахунок. І знову після не зовсім уважної гри опорних півзахисників провалився центр захисту «Виноградівського району». Цим сповна скористався Афоня, який видав якісний середній пас на Бундія, на вихід на воротаря, й Мирославу нічого не залишалось як переграти опонента на останньому рубежі оборони – 2:0.

Через хвилину рахунок міг стати розгромним, та після пострілу Гея з 24-х метрів з правого кута штрафного майданчика круглий вчергове струсонув поперечину. Ще за мить виноградівці мали найкращий шанс у матчі забити гол. Отілло скористався дальнім пасом від партнера, вибіг на воротаря й розстрілював його впритул. Та Улинець якимось дивом зміг зреагувати на нього, продемонструвавши свій найкращий сейв.

На 61-й хвилині Бундаш небезпечно пробив із 17-ти метрів. М’яч зрикошетив від опонента й на щастя для того полетів повз праву стійку. Через сім хвилин Білак перехопив м’яч на чужій половині поля й віддав трохи лівіше на Штефанка. Юрій виконав удар-простріл, після якого круглий ледь не влетів під дальню стійку. Туди ж підбігав і Бобіта, який на якусь мить не встиг підправити його в сітку, тому тільки поглядом супроводжував його політ зовсім поруч зі стійкою. 

Мукачівці вже в який раз здобули золоті нагороди чемпіонату Закарпаття. Слід відзначити, що за них радіють не тільки фани з їх батьківщини, а й ультрас із сусідніх з ними районів і чекають від них такого ж запалу вже на всеукраїнському рівні. Що стосується виноградівців, то вони також пройшли важкий турнірний шлях із численними перемогами й довели, що футбол в найтеплішому місті Закарпаття триває з дитинства й до сивої мудрості.   
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк та Тарас Шопа
 
11 листопада, місто Іршава, стадіон «Авангард», + 4 градуси, хмарно з проясненнями,  150 глядачів
 
«Карпати» Мукачево – «Виноградівський район» – 2:0 (0:0)
 
Голи: Беца, 44, Бундаш, 56.

«Карпати»: Ярослав Улинець, Олександр Когутич, Сергій Кампов, Василь Качур, Дмитро Дудник, Василь Маринець, Михайло Станинець, Андрій Афанасьєв, Сергій Медвідь, Мирослав Бундаш, Дмитро Беца.
Запасні: Михайло Янкович, Віктор Гей, Ярослав Гранило, Василь Балог, Іван Мангур, Євген Качур.
Тренер – Василь Варга.
 
«Виноградівський район»:
Анатолій Ісак, Іван Фурик, Іван Дусин, Василь Олаг, Ігор Григоревич, Юрій Штефанко, Іван Білак, Отілло Данило, Йосип Гевеші, Володимир Ньорба, Владислав Бобіта.
Запасні: Іван Чутора, Ігор Кабиш, Йосип Теремта, Володимир Талабірчук, Йосип Ісак, Степан Колман.
Тренер - Володимир Талабірчук.
 
Вилучення: Маринець, 47.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Фото прес-служби ФФЗ
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1055 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: