Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Мукачівські ветерани у фіналі переграли виноградівських
21:20
Мукачівські ветерани у фіналі переграли виноградівських
Сьогодні, 11 листопада, було визначено чемпіона Закарпаття серед ветеранів 40 років і старше.

Мукачівські ветерани у фіналі переграли виноградівських
Перший тайм був за «Карпатами» із Мукачева. На домашньому стадіоні «Харчовик» вони почувалися досить упевнено й завдяки Антону Лендєлу, який реалізував пенальті (14 хв.), і Мирославу Бундашу (25 хв.) повели 2:0. Однак у перерві «Севлюш» вніс корективи в гру й зумів забити 2 м’ячі: у другому таймі постаралися Сергій Чейпеш (47 хв.) та Іван Фурик (54 хв.). Однак між цими двома голами був іще влучний удар Мирослава Бундаша, отож футболісти з міста над Латорицею зуміли в непростому двобої виграти з рахунком 3:2 і відстояти звання чемпіона Закарпаття. Правда, на 68-ій хвилині Іван Білак міг установити паритет, та не пощастило.
 
Після матчу було відзначено кращих гравців, а також начальників команд-призерів: відповідно Ярослава Улинця (Мукачево), Віталія Макара (Виноградів), Тараса Тулайдана (Ужгород); Олександра Пересту (Мукачево), Адальберта Сверенка (Виноградів), Юрія Свистака (Ужгород).
 
Як зазначив голова ветеранського комітету Василь Козик: «У цілому змагання відбулися на високому рівні, а у фінальному поєдинку в переможених особливо запам’яталися центральний захисник Іван Фурик, воротар Віталій Гринишин, а також Сергій Чейпеш і Віталій Макар. А в тріумфаторів – нападник Олександр Ремез, який віддав голевий пас, воротар Ярослав Улинець, а також автор двох голів Мирослав Бундаш, Михайло Танинець і Василь Кубарич. Крім того, слід відзначити президента клубу Мирослава Дубанича, віце-президента Олександра Пересту, котрі привели колектив до чемпіонського звання. Насамкінець варто додати, що голова ФФЗ Іван Дуран, який активно підтримує ветеранський футбол, запропонував провести зимовий Кубок області серед ветеранів. Для цього в селищі Середнє буде безкоштовно виділено стадіон».
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: