Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Мукачівський камбек з характером (ФОТО)
23:21
Мукачівський камбек з характером (ФОТО)
Через відновлювальні роботи на власному стадіоні мукачівський колектив приймав гостей не в рідному місті, а на пістрялівськім «Метеорі».

Мукачівський камбек з характером (ФОТО) Тим не менш, «Мункач» не залишиася без підтримки. «Дванадцятий гравець»  сповна допоміг своєю підтрикою вирвати бажану перемогу.

Гадаю, ця вікторія визначальна для мукачівської команди, адже напередодні матчу керівництво клубу було поінформоване про можливе зняття з команди шістьох турнірних очок. Таке покарання до мукачівців буде застосовано через участь у матчах за команду гравця, який має не закарпатську реєстрацію. Цікаво, що цей факт виявили не працівники крайової федерації, а тренерський штаб ФК «Середнього», яке в минулому турі поступилося мукачівцям на своєму полі. Тож якщо за спортивним принципом виграти важко, то в «паперових справах» середнянці справжні аси. Кажуть, що навіть «розкопали», які оцінки у київській школі отримував у щоденник футболіст «Мункача». Тож на замітку Федерації, можете в свої лави приймати справжнього футбольного детектива…

Можливо, саме через прогнозовану втрату набраних залікових балів перша половина зустрічі в номінальних господарів вийшла дещо змазаною. Мукачівці дозволили супернику заволодіти інціативою.  Гравці «Миная» гостро розігрували кутові, кілька разів пробивали потенційно небезпечні штрафні удари. А гол стався через неуважність оборонців «Мункача». На своїй половині господарі втратили мяч, швидкий Михайло Чедрик втікає від захисників, виходить сам-на-сам з кіпером мукачівців Юрієм Андрушком і точно повз нього відправив «круглого» в сітку воріт.

Мукачівці відповіли ударом з-за меж карного майданчика Івана Качура – трохи не точно.

А за 5 хвилин до завершення першої половини серія кутових ударів біля воріт «Мункача» призводить  до другого голу. Правда, перед голевою подачею зі стандарту, здалося, що нападник гостей фолив проти кіпера мукачівців, однак, рефері, повважав це боротьбою в рамках правил. Замкнув передачу від граючого тренера «Минайя» Миколи Гібалюка захисник Віктор Чумак, хоч оборонець червоно-білих Сергій Кундрик начеб-то заблокував удар та м'яч зрекошетив у ворота – 0:2.

Після перерви в складі мукачівців відбулися певні ротації, Пийтера Буду змінив Михайло Хміль, його завзятість та налаштованість на гру принесла користь команді. Правда, на початку другої половини господарі ледь не отримали третій гол. На флангову передачу від партнера вміло відкрився Михайло Чедрик, однак, будучи один перед воротами, примудрився пробити над поперечиною.

А вже через мить Михайло Хміль в боротьбі за м'яч змусив порушити правила у власній штрафній площі Артема Пустовіта. Пенальті без шансів для воротаря реалізував досвідчений Анатолій Нурієв.

Мукачівці відчули, що можуть врятувати гру й додали обертів, завела команду несамотивою підтримкою публіка. На 67-й хвилині Хміль на правому фланзі відірвався від свого візаві й подав у воротарський майданчик, де вміло відкрився й бездоганно головою зрівнює рахунок Юрій Булеза.

Невдовзі в справжній нокаут «Минай» відправив все той же А.Нурієв на 67-й хвилині. До цього мукачівці запресингували Владислава Микуляка, який віддав не зовсім зручний пас на свого кіпера, Юрій Погоріляк намагався прриборкати непростий м'яч, та при цьому зачепив його у карному майданчику рукою. Як наслідок, призначення вільного удару. Майстерський розіграш і виконання Нурієвим завершального удару виводить підопічних Сільваші вперед.

Мийнаський колектив прагнув відігратися, ризикуючи, йшов великими силами на половину поля «Мункача», й навіть кілька разів за це ледь не поплатився. Реальний шанс відновити статус кво втратив Яромир Лобода, який вже у компенсований арбітром час виходив віч-на-віч з воротарем та переграти Юрія Андрушко не зумів.

Тож камбек для мукачівців, який додасть їм насамперед психологічної впвененості у майбутніх матчах.


Арбітр – Сергій Дребужан (Мукачівський район)

Стадіон «Метеор» (Пістрялово), глядачів – 100. Температура +18

«Мункач» (Мукачево) – «Минай» (Минай) – 3:2 (0:2)

Голи: Нурієв +52, 67, Булеза 57 – Чедрик 38, Чумак 40

«Мункач»: Андрушко, Міклош, Лаішев, Кундрик, Трачук (Пилип 89), Трухан (к), Русин (Когутка 85), Булеза, Буда (Хміль 46), Нурієв, Качур.
Запасні: Кривенько, Шольц Річард, Шольц Роланд, Гомба
Тренер – Золтан Сільваші

«Минай»: Погоріляк, Дзьоба (Назаренко 87), Чумак, Пустовіт (Зубанич 79), Гібалюк, Вагін, Микуляк, Багрій (к), Чедрик, Мирончук (Лобода 61), Смокоровський (Дудаш 64).
Запасні: Хмельовський, Нергеш, Костик.
Тренер – Микола Гібалюк

Попередження: Русин 69 - Дудаш 72, Пустовіт 52, Погоріляк 67
Роман СЕНИШИН
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
   
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1628 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: