Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Мункач" без проблем розібрався з "Оболоню"
19:54
"Мункач" без проблем розібрався з "Оболоню"
17-го червня в рамках 9-го туру Вищої Ліги Закарпаття, на вишківському стадіоні «Колос» «Оболонь» з Хуста в якості господаря приймала «Мункач».

З турнірної точки зору гості були фаворитами, адже в турнірній таблиці вони знаходились вище. Також моральний стан футболістів господарів був явно не найкращий вони ж бо у 8-му турі програли «Ужгороду» з розгромним рахунком 16:1.
 
З самого початку матчу молоді мукачівці заволоділи м`ячем та ігровою ініціативою. Одразу потрібно відзначити дуже високий рівень зіграності гравців «Мункача» та прекрасну гру в короткий та середній пас впродовж всього матчу. Головними будівельниками атак гостей були: Артем Атамась, Владислав Ярмошенко та Олександр Дністрянський. В середині першого тайму лівий півзахисник гостей Максим Кодря вибіг на побачення з воротарем господарів, однак Омелян Скляр вийшов переможцем в цій дуелі. За декілька хвилин захисник «Оболоні» сфолив у власному штрафному майданчику і арбітр матчу вказав на одинадцятиметрову позначку. Нападник гостей Артур Баятян без проблем реалізував пенальті – 0:1.
 
На 30-ій хвилині мукачівці забили другий гол. Після кутового удару «Оболоні» м’яч підхопив Артем Атамась, який обіграв захисника, вибіг на побачення з воротарем і віддав пас на порожні ворота Баятяну і Артур встановив рахунок 2:0.
 
На 37-ій хвилині Максим Кодря знову вибіг на побачення з воротарем, однак і в друге не зміг пробити Скляра. На останній хвилині першого тайму «Оболонь» створила справжній гольовий момент. Михайло Алексик пробивав сильно з гострого кута з 7-ми метрів в ближній кут, однак чудову реакцію продемонстрував Артем Одінцов, який в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий.
 
У другому таймі проходила така сама гра. Мукачево атакував, а Хуст здебільшого оборонявся. Також у другому таймі тренер гостей Віктор Ряшко провів ряд замін і натиск гостей на ворота господарів був вже не такий сильний. Мукачівці старались багато бити з-за меж штрафного майданчику, однак чудову гру демонстрував воротар «Оболоні» Омелян Скляр. Також у складі господарів потрібно виділити капітана команди Миколу Росоху, який постійно старався грати на атаку, багато боровся за м’яч та постійно підбадьорював партнерів не відсиджуватись в обороні.
 
Матч потрохи наближався до свого завершення. На 80-ій хвилині півзахисник гостей Василь Хіміч результативно замкнув навіс з правого флангу – 0:3.
 
Однак гравці «Оболоні» зуміли все ж таки забити гол престижу. Після швидкої атаки Михайло Чічіна добив м’яча вже в порожні ворота.
 
Свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу «Мункача» з рахунком 3:1.
 
 
Арбітр: Бобаль Ю.
Асистенти арбітра: Котубей П, Рогач Я.
Інспектор матчу: Митровський М.
 
«Оболонь» Хуст - МФА «Мункач» Мукачево 1:3
 
Голи: Чічіна, 86 - Баятян, 23, 30, Хіміч, 80.
 
«Оболонь» Хуст : Скляр О, Галай О, Глібчук В, Пригара Н, Розтока Е, Форкавець Т, Міклош М, Бучок М, Росоха М, Алексик М, Лемко М.
Запасні : Чічіна М, Гридшук В, Шеверя А, Пальок В.
 
МФА «Мункач»: Одинцов А, Смітюха О, Береш А, Максимець В, Жаренков І, Атамась А, Ярмошенко В, Дністрянський О, Кодря М, Байса І, Баятян А.
Запасні : Хіміч В, Кривка В, Лозан О, Бекеша І.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 718 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: