Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Мункач» грає внічию з «Нивою»
13:20
«Мункач» грає внічию з «Нивою»
У 19-му турі «Мункач» проводив свій заключний матч удома в цьому році з вінницькою «Нивою».

«Мункач» грає внічию з «Нивою»

Тому наші хлопці прагнули порадувати вболівальників перемогою, окрім того, повернути вінничанам певний борг за прикру поразку на виїзді – 0:3.

Перед матчем у складі «Мункача» були кадрові втрати, через дискваліфікацію пропускав поєдинок Петро Луців, травмувався Віталій Дубілей, тому тренер зробив певні ротації в захисній ланці команди.

Мукачівці добре розпочали поєдинок, і першу половину матчу володіли ініціативою, моменти були в Олександра Пищура, Максима Гірного та Сергія Стеня – забракло точності. А в гостей лише в середині тайму з лівого флангу у карний майданчик зумів увірватися Артур Загорулько й пробив по воротам Ростистислава Дегтяра, неточно. В основному на полі точилася позиційна боротьба з частими втратами м’яча та верховими дуелями в центральній частині поля.

Другий тайм проходив в такому ж руслі, а на 60-й хвилині після передачі в карний майданчик «Ниви» оборонець вінничан зіграв рукою. А пенальті зумів реалізувати Максим Гірний. Далі ж господарі свідомо віддали центр поля гостям й вирішили грати на контратаках. І могли кілька разів підловити вінничан, однак, не склалося збільшити перевагу. А от гості на 80-й хвилині після кутового зуміли відігратися, та навіть у компенсований час могли вирвати перевагу – надійно зіграв наш воротар. Тож – 1:1 бойова нічия.

Наступний матч, який буде заключним в цьому році  «Мункач» проведе на виїзді 27 листопада з «Лівим берегом».
 

«Мункач» (Мукачево) – «Нива» (Вінниця) – 1:1 (0:0)

Голи: Гірний +60 – Калітов 82

 

«Мункач»: Дегтяр, Волков, Галас, Гірний, Григоращук, Грицак, Луців В., Оберман, Пищур, Стень, Степанчук.

Запасні: Чернятинський, Фарасеєнко, Бундаш, Клімковський, Сньозик, Лучка, Добранський.

Тренер: Віталій Шумський
 

«Нива»: Гурідов, Слінкін, Петрик, Хохлов, Сербул, Худік (Костюк 70), Калітов, Граматік, Громок (Гемега 59), Загорулько, Маляренко.

Запасні: Шкарбан, Кучер, Чухно.

Тренер: Олег Остапенко

Прес-служба МФА

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 295 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: