Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Мункач" перемагає у Чернігові
21:15
"Мункач" перемагає у Чернігові
Два голи зі стандартів принесли три очки команді Віталія Шумського.

Перше коло Чернігів закінчив з серією у три матчі без поразок, в яких городяни взяли сім очок. Мункач навпаки двічі програв наприкінці першої половини чемпіонату. Тож команда з різним настроєм підходили до очного протистояння. У грі першого кола між цими команда мінімальну перемогу святкували господарі. Отже у Чернігова був ще додатковий стимул – взяти реванш.

Перший тайм з самого початку складався з брудної боротьби з обох сторін. Футболу було мало, здебільше команди сподівалися на вдалі розіграші стандартних положень. Ключовий же епізод першої сорокап’ятихвилинки трапився на 36 хвилині. Пищур намагався заволодіти м’ячем неподалік від карного майданчику Чернігова і у боротьбі з Романченком буквально намалював штрафний. Усова гравцю Мункача повірила і призначила небезпечний штрафний. До м’яча підійшов Стень, який до того вже одного разу гостро пробивав зі штрафного. Друга спроба Сергія вийшла більш вдалою – м’яч через стінку прилетів у кут воріт – 0:1.

А після перерви досить несподівано почала помилятися арбітреса матчу Катерина Усова. На 49 хвилині вона продемонструвала другу жовту картку Ментею і вилучила гравця Чернігова з поля. Але після протесту з боку господарів поля і консультації з асистенткою, рефері відмінила вилучення і попередила Бибіка. Далі Чернігів мав кілька непоганих моментів зрівняти рахунок. Спочатку Порохня, а потім і Мироненко спробували пробити Чернятинського – голкіпер Мункача потягнув ці удари. Загалом у матчі було дуже багато пауз. Гості при першій же нагоді намагалися потягнути час і багато лежали на полі.

З 85 хвилини футболу, як такого, вже не було. Спочатку Усова продемонструвала червону картку чернігівцю Литвиненку. Потім Андрій Порохня заробив друге попередження і був вилучений за грубий фол проти Василя Луціва. Тут же Ментей доторкнувся рукою до представника медперсоналу Мункача і той впав на газон – почалася штовханина. А коли пристрасті уляглися, стався ще один суперечливий епізод. Було закидання м’яча на Стеня, здалося що Сергій буквально настрибнув на Шумило у боротьбі за м’яч, порушивши правила. Але від Усової свисток не пролунав. Тоді Стень продовжив хід у карний майданчик, де був збитий Романченком – пенальті! Максим Гірний виконав вирок бездоганно, встановивши кінцевий рахунок гри.

МФА Мункач виграє після двох поразок і прямує до лідируючої групи з шести команд. Чернігів вперше програє за чотири останні матчі і залишає за собою 10 сходинку у турнірній таблиці.


ФК Чернігів — МФА Мункач (Мукачево) — 0:2

Голи: Стень, 38, Гірний, 90+6 (пен.)

Вилучення: Литвиненко (Ч), 78, Порохня (Ч), 85.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 311 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: