Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Мункач» поступається в Пістрялові
09:33
«Мункач» поступається в Пістрялові
Поєдинок у Пістрялові – став матчем рівних суперників і викликав чималий інтерес у шанувальників «гри мільйонів» крайового футболу.

«Мункач» поступається в Пістрялові Господарі, які позбулися шести очок за неспортивним принципом та поступилися  в минулому виїзному турі намагалися здобути своєрідний реванш від одного з претендентів на чемпіонство. Тим паче,  на «Метеорі» мукачівці вже святкували вікторію в матчі з «Минаєм». Їх суперник - виноградівський колектив набрав хід і в чемпіонаті виборює перемогу за перемогою, зокрема, декласував в минулому турі вдома іршавську «Бужору» (винятком є фінальний кубковий матч проти «Ужгорода») й не проти був  вибороти наступні три залікові бали з одним із потенційних конкурентів.

Перший тайм вийшов рівним – команди наче прицінювалися, діяли обережно, наче намацуючи слабкі сторони одна одної. Гості активно використовували фланги – Мудра та Мешко прориваючись на половину поля «Мункача», робили передачі в штрафний майданчик суперника, де Ребрик частенько чіплявся за м’яч. Також кількома пострілами з-за меж штрафного майданчика відмітився Юрій Чонка, однак, не точними.  Ще був момент, коли під час удару від воріт мукачівців, гравець «Севлюша» перехопив м’яч до того моменту,  поки той не вийшов за межі штрафного майданчика віддав на Ребрика, а той попри свисток арбітра все ж спрямовує його у рамку воріт. Звісно, гол був скасований і удар від воріт поновлено, а порушника правил гри справедливо покарано. 

Господарі вирішили апгрейдити нову схему гри, яку їм запропонували угорські фахівці з активним використанням крайніх захисників, які забігали на чужу половину поля й навішували в штрафний майданчик виноградівців. Та підопічні Іван Білака вміло блокували подібні передачі мукачівців, а фактурні захисники гостей вміло  перекрили швидких нападників Івана Качура та Юрія Булезу. Тож до активу команди Золтана Сільвашія можна віднести завершальну хвилину першої половини гри, господарі перехопили на власній половині м’яч і організували блискавичну контратаку з виходом два в один – Качур та Булеза «понеслися» на одного оборонця «Севлюша». Та передача Качура на партнера  вийшла незручною і Юрій Булеза не зміг замкнути здається чи не єдину голеву атаку у виконанні господарів.

Розв’язка матчу настала в другому таймі. У гостей на поле замість Мирослава Мудри вийшов «ільницький легіонер» Олексій Остафійчук, який вже через десять хвилин повністю виправдав довір’я тренера. Олексій приборкав флангову передачу на куті штрафного майданчика мукачівців, розхитав захисника і накотив «круглого» під удар Василю Вашкебі – той пробиває точно в кут воріт, без шансів для воротаря.

Гості й надалі гнули свою лінію, зв’язуючи гру у центрі поля. А на 68 хвилині аналогічну флангову передачу на лівому краї дістає технічний Юрій Чонка і знову накочує м’яч на одинадцятиметрову позначку, звідки Денис Ребрик спрямовує кулю у кут воріт. Кіпер мукачівців хоч і зачепив м’яч кінцями пальців та відбити удар не зміг й змушений був вдруге виймати його з власної сітки воріт.

Гра знову змістилася в центр поля, у виноградівців Ребрика після замін на вістрі атаки змінив Юрій Чонка, який окрім результативної передачі й сам міг забити. В одному епізоді він втік від захисника, переграв кіпера та відпустив м’яч далеко і з гострого кута пробив та воротаря підстрахували захисники.  

До активу господарів у другому таймі можна віднести хіба що удар Івана Качура, який не став несподіванкою для Віталія Гринишина й він перевів м’яч на кутовий. Ще господарі показали цікавий розіграш цього стандарту, який завершився перспективною подачею в воротарський майданчик – та там не опинилося жодного з партнерів, який би зміг завдати завершального удару.

Тож 0:2 – такий результат цього протистояння.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород)
Асистенти арбітра – Роман Сенишин, Ігор Гарлач (Ужгород)
 
Стадіон «Метеор» (с.Пістрялово), глядачів – 400
 
«Мункач» (Мукачево) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:2
 
Голи: Вашкеба, 55, Ребрик, 68.
 
«Мункач»: Золтан Сільваші-молодший, Віталій Міклош, Євген Лаішев (Василь Дан, 76), Сергій Кундрик, Михайло Трухан (к), Анатолій Нурієв, Пийтер-Пал Буда, Віталій Трачук, Євген Русин (Михайло Хміль, 39), Юрій Булеза, Іван Качур.
Запасні: Юрій Андрушко, Дмитро Кривенько, Віктор Пилип, Марк Когутка, Олексій Франчук.
Тренер – Золтан Сільваші.
 
«Севлюш»: Віталій Гринишин, Віталій Чейпеш, Денис Ребрик (Борис Ковня, 86), Василь  Вашкеба, Роман Гобона, Юрій Мешко (Ерік Віщак, 76), Андрій Ломага, Мирослав Мудра (Олексій Остафійчук, 46), Юрій Чонка, Артур Вайда, Дмитро Жуков (Себастіан Шопота, 82).
Запасні: Василь Козар, Микола Ляхович, Богдан Котляр, Олександр Міца.
Тренер – Іван Білак
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1190 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: